Hayırlı şatışlar..
fiyat 23.500. servis bakımlıdır, tek kuruş masrafı yoktur, cam filmi ve xenon uygulanmıştır. 1.3 multijet motor 6 vites 90 beygir. uzun yolda 11 kuruş yakar, boya değişen yok. özellikleri anlatmakla bitmez. üste para alacağım araçlarla takas düşünürüm, takas fiyatı farklı olur.
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / 2007 hatasız 6 vites dizel grande punto sahibinden.com'da
Hayırlı şatışlar..
hayırlı satıslar arkadas
Hayırlı satışlar... Bu arada sahibinden ilanın açılmıyo. Direk ana sayfaya giriyor...
hayırlı satışlar.. bende açıldı
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar
2008 gp var bende lpg li. active fire 65 binde aksesuarlı(cam filmi çelik jant park sensörü 0 performans lastiği gibi) takası düşünürmüsünüz. aracım gri renk lokal 2 parçada boya var değişeni darbesi cartı curtu yok.
Hayırlı satıslar...
hayırlı satışlar araç manuel yazıo ama ilanda rampada gaz vermeden kaymazsınz diyorsunz ben bşy anlamadım![]()
manuel puntoların bazılarında bu özellik var hild holder olması lazım.
bahsettiği hildholder. ama gaz verene kadar değil 3 saniye bekliyo araç. benim arabada da olduğu için biliyorum
ahmet kardeş doğru söylüyor. Hayırlı satışlar...
21000 düşünürseniz alıcıyım
Hillholder özelliğinden bahsetmeye çalışmış arkadaş herhalde... Evet 3 saniye frenli tutuyo aracı. Eyer o 3 saniye içinde gaz verip debriyajdan ayağını çekersen bişeyler yanıyo kendimden biliyorum duman dumana soktum birgün arabayı. Biz alışmışız rampada yarım debriyaj yapmayı eskiden hillholdermı varmış:
Bu arada hayırlı satışlar...
benim active yi vereyim üzerine 4 lira vereyim
2007 , 76 binde boyasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri