Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Acil Satılık 2. El Nokia E63

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Standart Acil Satılık 2. El Nokia E63

merhaba arkadaşlar kendi kullandığım telefonum başka model alıcağım için satılıktır çok temizdir 1 sene daha garantisi devam etmektedir(nokia.com garantili) kırık,vuruk, çiziği yoktur bir tek orta tuşunun kenarlarında sürekli kullanıma bağlı olarak az birşey soyulma vardır fiyat:350 lira istanbul içi elden teslim edebilirim.. (şimdilik görsel fotosunu koyuyorum akşam eve gidince detaylı fotolarını eklerim)pazarlık sünnettir

Konu StrawBeeRy tarafından (05/06/2010 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.

memet yılmaz
    darkbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Hepsiburada.com : Nokia E63 | Telefon

Sıfırı o kadar zaten

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sahibindende bakın bakalım 2. el fiyatı ne kadarmış veya herhangi bir telefoncuya sorunuz..

memet yılmaz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Sahibindenden bize ne? Ne yani şimdi sıfırı 29.500 olan gp 1.3 ün 1 yaşında kullanılmışına 29 istemek ne kadar mantıklı? Sıfırı havale ile 366 lira işte. Aynı şekilde sahibindende sıfırı 365 lira

Nokia / E63 / TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ -TAKAS-KVK-TAKSİT sahibinden.com'da

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

istediği fiyata satar ilanı kirletme

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

memet yılmaz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediği fiyata satar ilanı kirletme
    İlanı kirleten mi var? Ben sıfırının zaten o kadar olduğunu söyledim. İsterse 500 istesin mal onun malı satıcak olan da o.

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı darkbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sahibindenden bize ne? Ne yani şimdi sıfırı 29.500 olan gp 1.3 ün 1 yaşında kullanılmışına 29 istemek ne kadar mantıklı? Sıfırı havale ile 366 lira işte. Aynı şekilde sahibindende sıfırı 365 lira

Nokia / E63 / TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ -TAKAS-KVK-TAKSİT sahibinden.com'da
    nasıl sahibindenden bizeneymiş 2. el fiyatlarına bak bakim öyle konuş boş konuşup gereksiz yorum yapma ilanımıda kirletme...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı darkbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilan ile ilgiliyseniz yorum yapın
    durup dururken alakasız şekilde ilanı kötüleyici yorumda bulunmayın
    ısrar ederseniz uyarı cezası alacaksınız

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Mehmet Yılmaz'a direk yüklenmek yanlış olmuş burada, ilk mesajında dalga geçer gibi bir tavır vs. sergilememiş. Sadece ürünün sıfır fiyatının arkadaşın istediği fiyata yakın olduğunu belirtmiş-ki bunu sadece kulaktan dolma bilgilerle değil güncel stok ile direk link vererek yapmış.
    Çok yanlış bir hareket yok burada, durup dururken alakasız şekilde ilanı kötüleyici yorumda yok. Gereksiz tartışmalarada girmeyede gerek yok, ama "uyarı cezası" kelimesi biraz erken kullanılmış bence.

memet yılmaz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilan ile ilgiliyseniz yorum yapın
    durup dururken alakasız şekilde ilanı kötüleyici yorumda bulunmayın
    ısrar ederseniz uyarı cezası alacaksınız
    İlanı kötüleyen kim? Hayır ben mi yanlış biliyorum kötülemenin anlamını? Ben kalkıpta

1-) ''Bu ürün çok kötü bu telefon beş para etmez, çok kalitesiz mi dedim?'' 2-)Bu ürünü almayın memnun kalmazsınız tarzı insanları etkileyici bir şey mi söyledim?
    3-)Ya da satılan ürünle veya ürünün sahibi ile dalga mı geçtim?
    4-)Küfür mü ettim hakaret mi ettim?

Hangisini yaptım bunların? Ben gayet düzgün bir şekilde ürünün sıfır fiyatıyla aynı olduğunu söyledim.Bunu da güncel sitelerin linkini vererek yaptım. Siz araba alırken veya herhangi bir ürün alırken ikinci eline aynı parayı istediklerinde ne diyorsunuz? Ben sıfırı bu kadar diyorum sadece.

Son olarak tehdit eder gibi ''ısrar ederseniz uyarı cezası alacaksınız'' ne demek? Çoluk çocuk muyuz forumda uyarı verilse ne olur üyelik silinse ne olur? Hepimizin reel bir yaşamı var. Forumlarla yaşamıyoruz sonuçta.

Bu arada Sharloot teşekkürler.

12. Bu mesajı için 4 kişi darkbird'ye teşekkür etti:

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Bende konuyu kirleticem biraz kusura bakmayın ama bence de arkadaşa verilen uyarı cezası biraz erken ve gereksiz olmuş

satış ilanı açan her arkadaşın ürüne koyduğu fiyata bence herkesin yorum yada eleştiri yapma hakkı vardır ,

ilanı açanın da keyfinin kahyası olmasak bile yapılacak eleştirileri - yorumları göze almaktadır diye düşünüyorum - ki burada zaten verilen linkle koyulan fiyatta bende bir anormallik olduğunu düşünüyorum , benim başıma gelse agresif davranmak yerine eywallah kardeşim benim fiyatım bu der geçerim...

Zaten burada açılan ilandaki ürüne - cihaza - otomobile yapılan bir kötüleme durumu söz konusu değil , sadece koyulan fiyata yapılan bir haklı yorum vardır...Yeri geldiğinde ''çok düşük fiyat vermişsin helal olsun kardeşim'' dediğimiz durumlarda oluyor ama kimse sesini çıkarmıyor..

Hayırlı satışlar dilerim..

14. Bu mesajı için 3 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

ben zaten kötü bir şey söylemedim sahibindene bakınız veya herhangi bir telefoncuya sorunuz dedim ondan sonraki yazdığı yorumu okursanız anlarsınız kendisi ortalığı karışırdı eğer bir yanlışım varsa özür dilerim ben kimseyi suçlamadım konunun uzamasını istemiyorum eğer uzicak ise konunun kitlenmesi daha iyi....

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Çok saçma bir ceza olmuş, Mehmet beye hakedilmeyen bir davranış yapılmış, Bora bey gerekenleri söylemiş zaten ekleyecek birşey kalmamış...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Arkadaşın üslubu ve olaya yaklaşım tarzı-konuşma şekli elbette güzel değil ayrıca fiyata bir kez yorum yaptıktan sonra halen ilan hakkında tartışma ortamı yaratacak şeyler yazmaya devam etmesi çok yanlış olmuş o konuda siz de çok haklısınız aslında o konuda cezayı haketmiş diyebiliriz..

18. Bu mesajı için 2 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın üslubu ve olaya yaklaşım tarzı-konuşma şekli elbette güzel değil ayrıca fiyata bir kez yorum yaptıktan sonra halen ilan hakkında tartışma ortamı yaratacak şeyler yazmaya devam etmesi çok yanlış olmuş o konuda siz de çok haklısınız aslında o konuda cezayı haketmiş diyebiliriz..
    heh işte benim anlatmak istediğim bu kendi bir anda parladı ben hiçbir şey söylemedim sadece 2. el için oradaki fiyatlara bakınız demek istedim ama anlamadı.. neyse uzatmaya gerek yok

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

arkadaşlar üye cezayı ilana yorum yaptığı için almadı
    kendisine konunun tartışmaya dönüşmemesi için ilanı kirletmemesi şeklinde uyardım ısrarsı olursa fiilen uyarı cezası alacağını söyledim
    halbuki ilk uyarıda dahi direk profilinden uyarı cezasıda verebilirdim sadece mesaj yoluyla uyarmak istedim
    karşılık olarakta yazdığı mesajda

Çoluk çocuk muyuz forumda uyarı verilse ne olur üyelik silinse ne olur? Hepimizin reel bir yaşamı var. Forumlarla yaşamıyoruz sonuçta.

cümlesine istinaden forum kuralları gereği 19, madde ihlalinden 4 gün ceza almıştır

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

22. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Berker Kaya
    berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 24

Uyarı alan arkadaşa büyük haksızlık yapılmış bence.

Yine de hayırlı satışlar.

24. Bu mesajı için 2 kişi berker'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı berker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyarı alan arkadaşa büyük haksızlık yapılmış bence.

Yine de hayırlı satışlar.
    arkadaşlar lüften konuyu uzatmayalım diyorum ben ve coşkun abi gerekli açıklamayı yaptık zaten gene söylüyorum benim bir hatam varsa özür dilerim ama benim bir saygısızlığım yok kendi dalga geçermiş gibi söylemesi açıkcası zoruma gitti bende bu yüzden o yorumu yaptım

coşkun abide ceza verme sebebini söyledi zaten

"Çoluk çocuk muyuz forumda uyarı verilse ne olur üyelik silinse ne olur? Hepimizin reel bir yaşamı var. Forumlarla yaşamıyoruz sonuçta
    .

cümlesine istinaden forum kuralları gereği 19, madde ihlalinden 4 gün ceza almıştır"

teşekkür ederim

saygılar....

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

"Çoluk çocuk muyuz forumda uyarı verilse ne olur üyelik silinse ne olur? Hepimizin reel bir yaşamı var. Forumlarla yaşamıyoruz sonuçta.

ben bu cümlede ne forumu kötüleme ne de hakaret yazan bir mesaj gördüm ??? anlamadım daha doğrusu kim hakaret ettiki forumdan uzaklaştırıldı.....????

pardon ben hemen hemen 3 yıldır GPTR'nin üyesiyim!!

çok hakaret dolu sözler gördüm cezasız kalan bence aceleci bir tavır ile yeter eleştirme artık olmuş ama her ne ise olan olmuş......

- bence Erdi beyin tekrar bir düzenleme yapması lazım bazı konular hakkında !!! insan kendi içinden geçenleri özgürce kimseyi yaralayıp kırmadan haykıramıyorsa neden biz forumdayız ki ?? neden araçlarımıza yaptıklarımızı özgürce sergiliyoruz ??? bu da yasak olmalı bence benimde ilanlarda bir konum var hani biraz dikleşsem '' ulan enayi 17.000 tl'ye gp mi satılır diye çıkışılacak !!! '' haa o zaman her şey normal şimdi bozuldu... ENTERESAN..... 3 senedir şahit olmadığım bir sonuç bu...!!!! giderek daha farklı yaklaşımlarda bulunuyor gibiyiz bu da üzücü kısmen umarım bende bunları yazmadığım için forum tarafında ceza yemem !! enteresan buluyorum yönetimi daha geçenlerde herkes bakabilir 30.05.2010 tarihinde oı gün doğan arkadaşların doğum günleri kutlandı ama biri ama bilerek ama da kasten atlandı ''sözüm size değil ümit bey'' ama yöneticilik bir görev bir misyondur yapana para ödenmez ama yapanda taraf gözetmeden yapması beklenir bence........
    Konu AGUS tarafından (05/06/2010 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.

28. Bu mesajı için 2 kişi AGUS'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sanırım ceza bu maddelere göre verildi

"19. Yönetimden gelecek uyarı, özel mesaj ve bilgilendirmeleri dikkate almamak: 4 gün süreli uzaklaştırma.
    ilan kurallarından:
    * İlanla ilgilenmiyorsanız gereksiz yorum yapmayınız, tartışmalara mahal vermeyiniz."

https://forum.grandepuntotr.com/ilan...-okuyunuz.html

Grande Punto | Punto Evo | Bravo - Forum Duyuruları : Genel

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon