Konu m3rt_06 tarafından (13/11/2010 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.
Mert super olmus elıne saglık sankı orjınal .Kaplamayı nereden aldın marka aldıgın yer falan detaylı belırtırsen alıp notebookumu kaplıyacamda
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
mert orjinal gibi olmuş
güle güle kullan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok güzel olmuş iyi sabretmişsin..
Konu erdiyilmaz tarafından (03/06/2010 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
çok güzel olmuş gülel güle kullan arkadaşım bu karbon fun modellerinde var onlardaki malzemenin aynısımı acaba yoksa üstü dümdüz sadece kargon baskımı
güzel olmuş![]()
Arkdaşlar bilgini olsun diye söleyim torpidoda hiç bir parcayı sökmeyin komple kaplayım birlşim yerlerinden kredi kartı gibi bir kart ile gecin daha pratik oluyor zaten çıkarsanız bile katlıycanız yer yarım santim anca ben çıkarıp yaptım en üstteki parca hariç en üst daha dzgn oldu![]()
kendinden yapışkanlı mı bu folyo, yoksa ısı tabancası gibi bir aletle sıcak hava tutmak gerekiyor mu?
peki mtsi ne kadar geliyor bu meretin? dün sahibindende karbon folyo diye baktım mtsi 100 tlden aşağı yok![]()
mükemmel olmuş gülegüle kullan
mert reklamıcının adını pm olarak banada yollarmısın
gzlll olmus gule gule kullan
bende kırmızısını istiyorum nasıl yapıldığını gördüm ama nerden ulabilirim ankarada bunu yapan bi yer var mı arkadaşlar eğer varsa bana özelden mesaj atsın hemen götürüp yaptırcammm![]()
Çok kıyak olmuş Mert, güle güle kullan.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri