müdür lpg taktırmıcak olsan satmanı tavsiye etmezdim çünkü on numara ama hayırlısı almaya niyeti olan bence kaçırmasın çünkü sıfırdan farksız üstündeki lastikde japon falken kaçırmasın kefilim jantlara da lastiğede
merhaba arkadaşlar yeni aldıgım orjinal t-jet jantını (çok kollu ) ve sıfır falken
lastiklerimi(205/45/17) satışa sunuyorum lastikler takılalı 1 hafta olmadı zaten
alcagınız zaman lastikciye gösterebilirsiniz ,jantta yamuk ,kaynak,cizik yoktur.
özellik: bijon aralığı 4*100 (grande punto ve bijon aralıgı 4*100 olan bütün
araclara uyumlu ),jantın balansı yeni yapıldıgı için balans masrafınızda yoktur.
not :satış nedeni aracıma lpg taktırmak içindir ,bu marka lasitklerin sıfırının
fiyatını internetten araştırabilisiniz. Resimlerden jantı inceleyebilirsiniz
fiyat= 1500 ytl peşin pazarlık payı var .
müdür lpg taktırmıcak olsan satmanı tavsiye etmezdim çünkü on numara ama hayırlısı almaya niyeti olan bence kaçırmasın çünkü sıfırdan farksız üstündeki lastikde japon falken kaçırmasın kefilim jantlara da lastiğede
Benim active 1.3 dizel'e bu jant ve lastik nasıl olur acaba 1.3 olması ve dizel olması tabi active nedeniyle takmak yanlış birşeymidir bilen ve tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilirmiyim.İyi satışlar
arabanın active olması sadece iç donanımı etikiler 1.3 multijet 75hp ile sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz!!
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Atalay yapma. Bu güzelim jantlar satılırmı yaa. Harika olmuş arabaya
obsessed the red
Valla yazık olmuş jantlara valla bende momo var hani tüp taktırmasan gel takas yapalım derdim bende alalı 1 ay oldu tam istediğim jant. hayırlısı olsun.
arkadaşım özel mesaj attım bilgine
Öncelikle hayırlı satışlar. Jantları tek satmayı düşünürmüsün, düşünürsen en son fiyatın ne olur? Teşekkürler.
kemal cevap alamıyoruz şunların olurunu özelden atarmısın ayrıca bir teklifim oldu onuda değerlendirip bir yanıtlarsan sevinirim
Gökhan abi geciktigim için kusura bakma.saygılarımla
güncel düşünen varsa kaçırmasın sıfırdan farksız balansıda yeni yapıldı alan sadece takıcak lastikleri falken 1 haftalık
indirim yapıyorum jant lastik hala sıfır durumda 1100 tl kargo alıcıya ait.yurtdışına cıkıcağımdan ulaşamayabilirsiniz.la irtibata geçiniz.sevgilerimle.( Oto İzmir)
heh fiyat şimdi makul düzeye inmiş =) 1500 ü görünce güldüm bi an =) hayırlı satışlar kardeş..vardı isteyen bi kaç arkadaş..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
isteyen varsa bana bizzat ulaşabilir ben biraz daha indirm yaparım![]()
Önceden almış olmasam ciddi düşünebilceğim modellerdi, alıcısına hayırlı olsun.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
PM attım. Bilgilendirebilir misin?
hayırlıı satışlar
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
çok kısa süre için peşin pazarlıksız 1000 tl
hayırlı satışlarr
sadece jant satarmısınız?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri