Sanatoryum-K.karabekir-Tandoğan-beşevler-Anıtkabir-eskişehır yolu-akay-saga devam![]()
.
Merhaba,
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Bu konuyu açma sebebim, şehir içi trafik sıkıntısını en az şekilde nasıl aşabiliriz diye düşünmem.
Ben söyle birşey düşündüm konu ile ilgili;
Ankara şehir içi yolları kullanan arkadaşlar, gittikleri güzergahı, gidiş ve dönüş saatlerini ve trafiğin yoğunluğunu belirtirsek en uygun yolu bulabiliriz.
Örnek:
Kalkıs noktası : KEÇİÖREN(sanatoryum)
Varış noktası : KUĞULU PARK
Sabah 08;00-09;00 arası
Akşam 18;00-19;00 arası
Sanatoryum-K.karabekir-Tandoğan-Maltepe-Kızılay-Kuğulu park güzergahı. (ortalama 15 km lik yol)
Çok yoğun![]()
Bu güzergah dışında nereleri kullanabilirim ???????
.
Sanatoryum-K.karabekir-Tandoğan-beşevler-Anıtkabir-eskişehır yolu-akay-saga devam![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
kullandığın yol zaten en kısa olanı, ama biraz daha sakin gitmek istersen sanatoryum-tandoğan arası konya yolunu kullanabilirsin. belki biraz yolun uzayacak ama trafiği en azından daha akıcıdır![]()
Arkadaşlar konuyu açarken sadece kendi güzergahımı kasttetmemiştim
ama yine de teşekkürler...
söylediğiniz güzergahları deneyecem.
özellikle denemek istediğim bir güzergah var :
sanatoryum-k.karabekir-haccettepe-kolej-esat...
bakalım orası nasıl çıkacak...
dediğim gibi asıl amacım kendi güzergahım değilde tüm arkadaşların faydalanabileceği güzergahları belirleyebilmekti.
tandoğan maltepe demişsin. maltepe dönmeip direk anıtkabirin önünden gençlik caddesinden çıkabilirsin daha kısa olur kızılaya hiç girmemiş olursun.
sertaç şimşek...
trafik te kızılaya girilmez... en iyisi sıhhıyeden, kolej sonra esat orda filistin caddesine doğru hilton otelin ara yoldan cıkarsınız kuğulu parka.
Konu ile ilgili araştırma yaparken ilginç birkaç siteye rastladım;
https://www.taksimetrik.com
https://taksiucreti.com
konya yoluna çıkıp ilerleyp oradan çetin emece çıkıp ilerleyip oradan kuğulu tarafına çıkan bir çok ara yol var.
yol uzar birazcık ancak baya bir akışkan trafik olur diye düşünüyorum.
şu günlerde basınevlerine girmede nerden gidersen git. arabada ne rot kaldı ne balans. km lerce kazık yol derin çukurlar, 30 cm yukarda kalmış kanalizasyon kapakları. iflahımız kesildi 1 haftadır.
bence 15-20 dakıka erken cıkın trafıge kalmazsınız...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Bir çok alternatif yol güzergahı biliyorum. Ancak bunlar kendimin geliştirdiği güzargahlar olduğu ve nerdeyse cadde yerine sürekli sokakları kullandığımdan nasıl anlatılır tarif edilir bilemedim şimdi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri