13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: H&R yaylandım

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

Standart H&R yaylandım

geçen hafta daha önce çok araştırıp gözlemlediğim yay olayını izraata döktüm. şakir dönmez arkadaştan aldığım 3,5 H&R yaylalrı taktım. tabi amotisör takozlarıım ve z rotlarımı da yeniledim. görüntü süper hatta fazla iyi oldu. yok tutuş ta ise umduğumda fazlasını bulduğu daha önce yıllarca kullandığım değişik modellerde manuel otomatik lagunalarımdaki yol tutuşa yaklaştım. ancak lastikler eksik kaldı. mevcut olan 185 60 15 ile randıman alamiyıroum. 19 55 16 ile umduğumu bulacağımı zannediyorum. temel şikayetlerim ise bulunduğum yörenin yolları çok kötü standart dışı kasisler arklar çukurlar tam bir bela. ön spoileri biryerlerde bırakacağa benziyor durum ama daha önemlisi buradaki profesyonel ustalar ve rot balansçı arkadaşlarla da hemfikiriz. hemlezonlar biraz sert olduğu için amortisörlerle uyumlu değileer yakın bir tarihte amortisörlerim için servis yolu gözükeceğe benziyor. helezonların yaptığı salınımları standart helezonlar sönümleyemiyor. aslında 3,5 luk özellikle H&R yaylar standart amortisörlerle uyumlu diye satılır ama emin olun değil eğer yay değişecekseniz amortisör değişim şart ama çoğumuz yayları görünüm için değiştiriyor. üstelik bu yayların daha indirienleri var bendeki davlumbazlara çok yakın. amortisör stroğu kapndığında arada mesafe kalmıyor 5 lik yaylar takanlar ise amortisör vuruntusunu hiç mi duymaz. üstelik ön tekerlerin kamber açısıda değişiyor rot kollarına daha fazla baskı yapıyor. lastikler içeriden aşınmaya başlıyor daha neler neler

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

güle güle kullanın

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Kubilay KARABULUT
    sowhat788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34DP5400
    Edilen teşekkür: 418

195*60*15 ile 3.5 H&R kullanıyorum hiçbir yere sürtmedim yada vurmadım,sizin memleketin yolları çok düzgün değil demekki,
    3.5 kullanıp çok şikayet eden duymadım bu zamana kadar

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

yaylı resimleride eklerseniz iyi olur hayırlı olsun güle güle kullanın.
    EVOEVOEVOEVOEVO

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet BAŞLI
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı sowhat788 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    195*60*15 ile 3.5 H&R kullanıyorum hiçbir yere sürtmedim yada vurmadım,sizin memleketin yolları çok düzgün değil demekki,
    3.5 kullanıp çok şikayet eden duymadım bu zamana kadar

genelde hevesle arkadaşlar olanın farkına varamıyorlar. tabiki 3,5 luk yaylar en sorunsuz yaylar ortlama bekentsi olan kullanıcılara yönelikltir. yani çok alçaltmadan yol tutuşu bir miktar iyileştirmektir maksat. normalde sürtmüyor. ama araç tam dolduğunda yaylanma faktörü sıfırlanıyor araç direkt takozlarda. ama uzun yol gidişi süper. neticede bizim buralar gerçekten yol fakiri ama bu gidişle yayları uzun müddet kullanamayacağa benziyor durum.

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaylı resimleride eklerseniz iyi olur hayırlı olsun güle güle kullanın.
    rsimleri en kısa sürede ekleyeceğim ancak bu aralar müthiş yağmur var karadenizde ilk fırsatta ..
    Konu erdiyilmaz tarafından (19/05/2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.

Metin Bayrak
    methko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 67

kazasız belasız günlerde kullanın.Bende bişi sormak istiyorum.H&R 3,5cm yaylardan ben alıcam corsa D ile punto dizel yaylarının aynı oldugunu söylediler.Yanlıs bi yay almayalım bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Ön spoileri mi?
    BY Turbo SPORT 150 HP

Arda Bentürk
    egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    35HBU69
    Edilen teşekkür: 23

güle güle kullanın hayırlısı olsun ynalış anlamayın ama keşke eibach alsaydınız.Bence eibach çok daha güzel
    Ticari imza.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet BAŞLI
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi

ön spoilerin değmediği kasis yok ancak yengeç gibi yan yan girmekte ayrı bir eziyet. ön tamponda bazen değiyor. bu arada ön spoiler demişken daha önce bir kasiste bıraktığım bu parça için servis 185 lira istedi. ancak oparcı bir arkadaştan 45 liraya aldım.

Mehmet BAŞLI
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güle güle kullanın hayırlısı olsun ynalış anlamayın ama keşke eibach alsaydınız.Bence eibach çok daha güzel
    ben almanca öğretmeniyim bu yayları almanyadan tanıyorum audi porsche gibi bir çok aracın spor modellerine stadart yay üretimi yapıyor. yani bu yaylar gerçekten kaliteli, hem kullanılan malzeme hemde istenileni vermek adına.. eibach kalite bir yay ancak daha sert olduğuna dair bilgilerim var.

Mehmet BAŞLI
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı methko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız günlerde kullanın.Bende bişi sormak istiyorum.H&R 3,5cm yaylardan ben alıcam corsa D ile punto dizel yaylarının aynı oldugunu söylediler.Yanlıs bi yay almayalım bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
    bu yaylar corsa d ile platform kardeşi olan araçlar için aynı hatta daha bir çok parça aynı. bendeki yaylar dizel versiyonlar için dikkatedilecek nokta yayları alıken dikkat edilecek nokta sadece aynı model versiyon değil belirtilen aynı motor özelliklerinede uygun olması gerekiyor. H&R yayların 3,5 olanı dizel için memnun kalırsınız ancak yukarıda belirttiğim gibi sıkıntılar da yok değil

RAŞİT AYDOĞAN
    sysworm001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 27

eibech i bende sert die biliyorum hr marka yalar daha yumuşak die genel görünüş var mad marka yada voglant marka yay kullananlar varsa buraya yazssın bizde bi görüş sahibi olalım yay taktırmadan önce

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

bir yıldır maşallah hiç sıkıntı yaşamadım..5lik H&R la kamber ayarı değişik ama bütün rot ayarlarım vs jilet gibi ayarlı hep..ön takımımda maşallah sapasağlam..sürtmede olmuyor..oem amortisörlerle spor yay kullanmak tabiki çok sağlıklı değil ama gidipte yanlışlıkla koni spor amortisör fln takarsanız eminimki 1 hafta sonra ya arabayı satarsınız yada alt takımı ateşe verirsiniz..çünkü at arabasından bi farkı kalmıyo sertlik konusunda
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness