Merhaba. 2 ay Bekleme Süresinde Sonunda Evomuza Kavuştuk Bayide Yatıyo Suan Evraklar Bugun Halledilirse Yarın cumartesi Günü Aracı TEslim Alıyoruz.En Kısa Sürede Resimleri Atacağım.
Gelen Araç:
Siyah Punto Evo 1.4 77 Dynamic Dualogic vites, Cam Tavan(Skydome),Blue&me
2 ay 2 Yıl Gibi Geçsede Valla Güzel Bi Duygu. Bekleyen Abilerime Arkadaşlarıma Allahtan SAbır Diliyorum ^^
Süpriz Oldu Cuma TEslim Aldık Aracı ^^ İşte REsimler
![]()
Konu zyilmaz90 tarafından (27/06/2010 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle iyi forumlar bende bu aksam teslim alıyorum artık bu gece sabaha kadar gezerim heralde![]()
Vay vay cam tavan ha? Süper...Dört gözle yollarda görmek icin bekliyoruz...
Hayırlı olsun
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
hayırlı olsun
Gözünaydın Zafer, bekleyiş zor oluyor evet ama sonunda kavuşuyorsun aracına,
Hayırlı olsun, resimleri de bekliyoruz...
gözünaydın zafer
hayırlı olsun
iyi günlerde kullan kardeş
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hayırlı olsun zafer, güle güle kullan.. yarın olmaz artık![]()
kardesım hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız gunlerınde kullanmayı nasıp etsın. bende ıstanbuldayım beyaz puntom var yavas yavas yapıyorum herseyı bıtsın resımlerını koyucam goruselım Allaha emanet ol
hayırlı olsun, güle güle kullan...
www.antflame.com
Hepinize TEşekkür Ediyorum.Ama Araya 1 Mayıs girdiği İçin Pazartesi TEslim Alıyoruz pff![]()
Bu gibi durumların klasik olayları hiç takma kardes haftasonu pat diye gecer![]()
Öncelikle Allah sabır versin. =) Geç olsun güç olmasın.. Allah kazsını göstermesin... güle güle kullanın
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
gözün aydın.. hayırlı olsun... kazasız belasız keyifli sürüşler...
hayırlısı olsun kardes kazasız belasız bır alda![]()
Gözün aydın Zafer
Resimleri Ekledim![]()
hayırlı olsun zafer şıkır şıkır parlıyor bakıyorumdaburdayım burdayım diye bağırıyor
![]()
İdare Eder![]()
Maşşallah Maşallah 41,5 kere Meaşallah çok güzel duruyor bide ön tarafı böyle biraz garip bakmasa böyle şey gibi daha iyi olacakta neyse artıkın güzel güzel![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri