aramıza hoşgeldin erhan
Forumu internetten arama yaparken buldum. GP ler yaklaşık 1 senedir takip ettiğim bi araç. İnşallah temmuz ayında bir GP almayı düşünüyorum. herkese iyi forumlar...
aramıza hoşgeldin erhan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Tşekkür ederim
erhan hoş geldin, Ş.Urfa 'lımısın?
hoş bulduk. hayır şanlıurfada öğretmenim. izmirliyim aslında
henüz buranın sıcağını tam olarak yaşamadım. buraya yeni atandım. urfadan önce rizede çalışıyordum puslu hava ve yağmur bıktırmıştı bakalım buranın da sıcakları bıktıracak gibiama hem rize hem de urfa güzel şehirler. haklarını yemeyim..
iklimsel olarak tam zıttı diyebilirim,bol sıcak az yağmur.
ama urfa buram buram tarih kokar,
eğer farkettiysen benim resimdeki arka plan balıklı göl
puntoyuda tavsiye ederim, hatta 0 km alabiliyorsan al derim,mutlaka memnun kalısın.
Aramıza hoşgeldin Erhan kardeşim.
kesinlikle katılıyorum. urfa beklediğimden çok çok daha güzel bi şehir. fotoğrafıda farkettimbalıklı göl favorim zaten..
hoş bulduk teşekkürler.
Konu JASMINE tarafından (29/04/2010 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Aramıza hoşgeldin Erhan hemşerim. En kısa sürede GP'ne kavuşman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
herkese teşekkür ederim. aranıza katıldığım için gerçekten mutluyum. inş en kısa zamanda puntomu alıp resimlerini de buraya koyarım. evo değilde GP olacak hayırlısıyla artık![]()
hoşgeldin erhan, bende aslen ankaralıyım ama şanlıurfa siverek'te görev yapıyorum.
sayıyı biraz arttırırsak doğuda buluşma yapmamız an meselesi![]()
hoşgeldin umarım kendine göre uygun bir araç bulursun..
hoşgeldin.. keyifli forumlar.....
Hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim...
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri