Şimdilik çerezlik bunlar. Devamı gelecek...
Kardeşim Alican'a teşekkürler....
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
kazasız belasız kullanın aracınız çok güzel.
Çok güzel olmuş gerçekten helikoptere falan dönüşecek heralde transformers gibi![]()
maşallah ya beyaz yine farkını ortaya koymuş
kazasız belasız
oy oy oy allah kaza bela vermesın abı masallah cok guzel cıkmıs fotolar
Oldukça güzel görünüyor Alp, devamını bekliyoruz,
Kazasız sürüşler olsun...
PLAKA...!!!!! plaka çok farklı durmuş ön panjurda çok yakışmış.. maşallah diyelimm.. kazassız belasız..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
alp abi aracın gerçekten özenle hazırlanmış ,ben abarth önpanjuru merak ediyordum ama üstündekide güzel durmasına rağmen abarth panjuru değil.
Konu KaMiKaZe tarafından (25/04/2010 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir.
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
her zaman söylerim.puntoya bayaz çok yakışıyor diye.ve modifiyenin kendini en çok gösterdiği renktir beyaz.aracına gerçekten bayıldım.allah magandalardan uzak tutsun.
H hospital anlamında mı abi![]()
Güzel kareler eline sağlık...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Maşallah diyelim abi çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
alp maaşallah
makina hakkaten çok güzel olmuş
farları da karartırsan uyumu çok daha iyi yakalarsın bence
güle güle kullan
Yakıyor ellerine sağlık
çok özenle hazırlanmış emeginize saglık cok şık
çok güzel olmuş,güle güle kullanın
abi şu plaka işini anlatırmısın çift taraflıylamı yapıştırdın?? aynı şeyi bende düşünüyordum çok yanda kalır diye cesaret edemiyordum... ve trafik polisleriyle bir sıkıntı oluyormu plaka görünmüyor filan diye
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
güzel olmuş abi maşallah..ah bide şu jantlar 17 olsa =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri