571 hp ve 650 Nm üreten 6.3-litrelik V8 motoruyla bu AMG 100 km/s'ye 3.8 sn'de çıkıyor ve 317 km/s'lik son hıza ulaşıyor. 7-ileri çift kavramalı şanzımanın eşlik ettiği motor, 100 km'de ortalama 13.2 litre tüketiyor.
47/53'lük ağırlık dağılımı, düşük ağırlık merkezi, forged jantları ve alüminyum şasisiyle, Mercedes bu otomobilin gerçek sürüŞ zevkini sunması için elinden geleni yapmışa benziyor.
Mercedes, SLS AMG'nin 2010 başında €177,310'luk bir Almanya fiyat etiketiyle satışa sunması bekleniyor..
Dipnot = eridim bittim,gerçekten kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu an olsa gerek, dizeli olsa 1dk düşünmem
YouTube - Mercedes SLS AMG - "Tunnel"
şuminin tünelde 360 derece döndüğü video. arabayla olduğu yerde dönmüyor, biraz aşmış gibi![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
48 Yıl Taksit Yaparsın dizeli Olsahaha
bugün mercedes benz in sitesinde bu arabayı gördüm detaylarına bakamamıştım.ii oldu burda almanyada 177 bin euro cuksa,türkiyede kesin 250-300 bin eurocuk olur.alan bir kişi olursa umarım beni en çok seven arkadaşım olur![]()
Oldukça güzel duruyor, çizgilerini hep koruyan bir araç...
Dün gece iphone'da oyunu çıkmış bunun, indireyim dedim.uyutmadı meletOyunun içinde sound bolumu var. egsoz seslerini dinleye dinleye uyudum , ninni gibi geldi yemin ederim. beni benden aldı
![]()
oyundada paylaştığım video'yu yapmışlar..
fırfena bir şey bittim valla![]()
Femoli abi bunun için elinde sis farı mevcutmu, adamlar yapmış ama sis koymamışlar![]()
![]()
![]()
çok deli makina..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Makinayı deli yapan içindeki pilot.![]()
Kanatlarını açmış uçmaya hazır...
efsane martı kanatın yavrusu süper...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri