aramıza hoşgeldin muhammet ali
benim eski aracımda hgt idi ne gibi bir teknik destek istiyorsun
bildiğim kadarı ile yardımcı olayım
bana fıat bravo 2001 model hgt hakkında motor konusunda teknik destek verebilecek arkadaşlar arıyorum.
aramıza hoşgeldin muhammet ali
benim eski aracımda hgt idi ne gibi bir teknik destek istiyorsun
bildiğim kadarı ile yardımcı olayım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
5 silindir 20 valf 2000 motor bence alma ilerde motorda bir hasar olduğu zaman parça sıkıntısı ve parça fiyatları satarken de zorlanırsın yakıt kaçınılmaz güzel gider bence 1.6 16v al çünkü en basitinden hgt triger kayışı değişirken motorun sökülmesi gerekiyo motor içi dar geliyo 1.6 16v ise sokak ortasında triger kayışını değiştir herkesde tamir ve bakımında yardımcı olmak istemez marea 1.6 16v ya da 1.6 16v bravo brava al daha geçerli
müthiş bir araçtır..saygı duymak lazım hala temizi olsa isterim...150lik turbo bravoyuda stock olarak geçeceğine iddiaya girerim =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çok ciğerli çoook![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aaaah ah zamanında marea hgt kullanmıştıım. ooof ki ne oof. deli makineler bunlar yaaa
lan yaşıyonmu sen![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende 6 ay kadar kullandım.. çok ciğerli ama ın dediği gibi bakımları biraz ağırdır ve yaşı itibariyle temiz ve bakımlısını bulmak zordur satarkende zorluk yaşarsın.. ama kullanrken çok zevk alırsın 3 vitesde asfaltı kedi gibi tırmalarmanın tadına doyamassın..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Kaçırma derim ne servisinde ne parçasında ne de satışta problem çıkmaz kesinlikle...o makine deki hırsı asaleti hiçbir araçta tadamazsın emin ol... sağında kalır tüm rakiplerin ... he bi parçada sorun çıkabilir... o da sinyal kolu
EN ÇOK ARIZA YAPAN YERİ
rolanti sensörü
Ya kafana yatıyorsa al derim hiç bir sorun olmaz![]()
Sadece 3. vitesi yeter...
2, vitesiyle 120 yaptığımı 3, vitesle 155 yaptığımı çok iyi biliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri