ibrahim fiyat yanlış bence
benim burda damla markette var bende dün gördüm 3,99 tl idi kilosu
hatta fotoyuda çekip ekleyeyim
akşam üstü
Bu sabah Makromarkete kahvaltılık almaya inmiştim. Can eriğin kg fiyatını görünce inanamadım. Orda bir çalışana sordum doğru mu diye doğruymuş. Acaba bunu 37 lira verip alan varmıdır. 2 ay sonra 2 lira olur bu be!
![]()
ibrahim fiyat yanlış bence
benim burda damla markette var bende dün gördüm 3,99 tl idi kilosu
hatta fotoyuda çekip ekleyeyim
akşam üstü
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çoşkunum yanlış olmasın daha zamanı olmadığı için bu fiyat olması normal![]()
Bencede Yanlıslık var. 37 Tl ye Erikmi Olur37 Liraya 37 Gün Ben Karnımı doyururum ^^
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ya bugün gene sordum. Vallahi aynı. Tartı makinesinde de aynı fiyat kayıtlı.![]()
O erik "can alan erik" miş..one be öle asgari ücretlinin 1.5 günlük yövmiyesi...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
makro market böyle yapmazdı ama demmekki yapmış
Çoşkun kelepir kargo her yere 10 tl yapılır![]()
geçen senede bu zamanda fiyat böyledi sonradan düştü 1 ay daha beklemekte fayda var sonra düşecektir fiyatı
hormonludur o erikler... almayın...
memleketimin gözünü seveyim,meyvede sebzede bol ve ucuz, hatta bedava
(bahçesi olan arkadaşlarımız sağolsun, limonn,portakal,mandalina,erik,yenidünya istediğimiz kadar topluyoz.
Eriği falan bılmemde enginarlar muthişti bu hafta pazarda5 adet 5 tl..Walla sudan ucuz
I ' m c a p u l i n g . . .
Vallahi alınması gerektiği zaman 40 TL değil 140 TL bile olsa alınıyor maalesef. Geçen yıl hamile olan kuzenimde bize 1 gün boyunca erik aratmıştı. 10 tane eriğe 20 TL vermiştik. İçime oturmuştu açıkçası.![]()
![]()
Aşermek farkılıdır100 de dese alacaksın hele bir alma bakalım
![]()
fiyat dogru haberlerde gordum gecenlerde erıgın kılosu 30 tl diye
manavlar "hamile kadınlar ve cocuklar alıyor" demişti
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri