Trafıkte bır cok gp ve bravo goruyoruz fakat kım kımdır bılmıyoruz ne yazıkkı sadece belırlı arkadaslar samımı olanlar bılıyor kım kımdır dıye forumun maddı destege ıhtıyacı var onunda farkındayım foruma uye olan arkadaslara yenılere ve eskılere stıcker olayını sart yapsak hatta 2 TL gibi cüzi bir ücret karsılıgı bu stıckerlerı versek hem forumada kımseyi zorlamadan bir maddi kaynak olur hemde yolda gp gordugumuz insanların forumdan oldugunu biliriz.Gecen gün cepada gp nın tekıne baska bır arac tıkladı baktım camda stıcker yok bızden degıldıye ustune dusmedım gercı bır hasar yoktu fakat olsa ıdı ve aracta stıcker olsaydı ısımı bırakır aracın sahıbını beklerdım kacan arabanın plakasını vermek hatta sahıt olmak ıcın
Hamam bulusmasında mavı bır gp geldı Gurur abi ile birbirimize baktık forumdan mı degilmi diye Gurur abide gitti sordu değilmiş böylece yolda araclarile alakalı bir durum olur isede bak bu forumdan deyip ilgilenebilriz diye düşünüyorum.
NOT: Stıckerlar tek bir renk olsa Beyaz gibi bendekı turuncuda![]()
Konu ZAK1980 tarafından (30/03/2010 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.
Güzel bir düşünce bende her gördüğümde bakıyorum stickerı varmı diye .Gerçi benimde hala elime geçmedi beklemedeyim![]()
Belki sizin açınızdan güzel bir fikir ancak benim gibi arabasına kesinlikle bişey yapıştırmayan ( forum stickerları, abuk subuk armalar, deişik stickerlar, modifiye stickerları eibach hks tarzı ) kıl insanlar için kötü bir fikirEğer öyle olcaksa ben yooouuummm yokkk
![]()
Gelse yapıştıracazda![]()
bencede super bir fikir...............
İzmirin stıckerlarını Ankara'da torenle verecegız de ondan .Stıckerlar bılıyorsunuz Ankaradan geliyor en azından benım kargoda Kemal oto yazıyordu bende aynı sehırde oldugum halde 3 gun falan bekledım galıba yogun talep var veya matbadan kaynaklanıyodur bıraz gec olsada gelıyor merak etmeyın.
Murat simdi sen sticker yapıstırmadın dıye senıde kaybedecek degılız ya arkadasım canın sagolsun sen yeterkı yanımızda ol
arkadaşlar düşünce güzel fakat böyle bir zorlama yapamayız
isteyen üyemiz takar isteyen takmaz
stıcker isteklerinizde acele etmenizi ve sabırsız davranmanızı da anlıyorum fakat stıcker ları bastırmak için belli bir istek sayısına ulaşmamız gerekiyor buda haliyle biraz zaman alıyor ama isteyen herkese ulaştırmaya çalışıyoruz
bir de işin maddi yönü varki buda belimizi bazen bir hayli büküyor
sitenin giderleri bazen çok büyük rakamlara ulaşıyor mesala bu ay natro ya ödememiz gereken miktar 600 tl civarında e bir de bunlara kartvizit stıcker giderleri falan dahil edildiğinde aylık gider 1000 tl civarına yaklaşıyor
ama şöyle bir proje geliştirebiliriz stıcker bastırmak isteyen olursa örneğini maille atarak
isteyen arkadaşlar herhangi bir reklamcıda gider yaptırır beklemektende kurtulur
saygılar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ben valla gördüğüm bütün Gp lerin arka camına bakıyorum sticker varmı diye. benim de 2 ay olacak bekliyoruz. Şikayet de etmiyorum onların da bir maaliyeti var![]()
Artık Fiorinolu
bencede güzel bir fikir.bu form daki herkes her konuda birbirine destek olmalı.birlikten kuvvet doğar babında.bir nevi sivil dayanışma.birimiz başına seviste ve ya başka bir konuda sıkıntı gelse hepimiz aynı anda hareket edersek daha başarılı oluruz.birimizin başlattığı bir kampanyaya hepimiz destek verirsek güçlü bir ses,güçlü bir nefes olabiliriz.
Coskun abının fıkrı gayet ıyı beklemek ıstemeyenlere Benım camdakı stıcker sıze ornek
Klas fikir ama denetlemesi olanaksız bir durum olduğu için bence polemiğe girmeye gerek yok.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Valla Coşkun bey daha öncede siteye hosting konusunda sponsor olabileceğimi belirtmiştim.
Konuyla ilgili site yönetimi mesajla ulaşırsa detayları görüşebiliriz. Benimde naçizane öyle bir katkım olabilir.
Leon48 dostum ''sart olsa'' galıba yanlıs anlasıldı sarttan kasıtım su forumdakı % 95 kullanıcıda bu cogunlugu yakalarsak yeterlı bence sonucta yapmak ıstemeyenler elbette olacaktır sen bu ınsanlara dayatma yapamazsınkı adamın aracı ben,sen ve bı baskası nasıl kendı tasarrufu olan bır ınsana bız boyle ıstıyoruz yapacaksın dıyebılırızkı ısteyen yapar ıstemeyen yapmaz.
Sarttan kasıt ınsanları tesvık etmek zorla bısey yaptırmak degıl galıba sart yanlıs anlasıldı kusura bakmayın
bence hoş olmaz..reklam almıyorum aracıma :p![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Yeni parti stickerlar gonderilecek ancak en son aralik ayi gibi bastirdigimiz ikiyuz civari sticker bitmek uzere, forumun diger giderlerini de dusunmek durumunda oldugumuz icin sticker basim ve gonderimleri sekteye ugrayabiliyor.
ozellikle bir de sticker talep edip, stickerini almayanlarin kargolari geri donuyor, onlari da cebimizden oduyoruz hep. bu da sikinti yaratan bir durum.
mesaji iyi niyetle yazdigini biliyorum, ancak cesitli teknik ve teknik olmayan nedenlerden dolayi suan icin boyle bir teklife sicak bakamiyoruz, inceliginiz icin tesekkur ederim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
valla bana kalsa ben her turlu yapıstırırım sticker ı ama baba beye sormak lazım sonucta araba onun fakat %95 ben kullanıyorumbi ona danısıpta istegimi belirticem insallah
Arkdaşlar stickerler ve kartvizitler gönderilmiştir elimizde stok sınırı olduğu için talep sırasına göre öncelikli olanların kargoları çıkmıştır kargoları çıkan arkdaşlar ..
FATOŞ AKGÜN
bahri cincioğlu
güven girgin
Erkan Karakan
Umut Sağdıçoğlu
tolga üstündağ
onur eskiçakıt
ali muhamad
Yavuz YILDIZHAN
Selçuk Kurtuluş
emin ünal
murat küçük