ABNEW, brabus,femoli, ibrahim06, ilkerimrak, JASMINE, k@pl@n, kucukm, leylex, pilotender
Bu da kızıl fırtınama şimdilik son dokunuşİstediğim gibi şık ve sağlam montajlı oldu, görüntüsü de orjinalden daha iyi kanımca.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ABNEW, brabus,femoli, ibrahim06, ilkerimrak, JASMINE, k@pl@n, kucukm, leylex, pilotender
Güzel olmuş gerçekten. Beğendim. Nerde ve kaça malettiniz acaba? Bende hep kolçak taktırmak istemişimdir. Birde son olarak üstü gerçek derimi kaplı
Üstü gerçek deri evet. 3. sanayide 1001 oto aksesuar var, tanıdık olduğu için 50 tl'ye maloldu, eminim size de yardımcı olacaktır.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Güzel duruyor , güle güle kullan...
Evet biliyorum 1001 otoyu . Söyle banada yardımcı olsun![]()
Hehe, valla abi, orda Serdar Abi var, daha önce far ampulü ve pedal setini ordan aldığım için kıyak geçti. Kırmızı tek kapılı g.puntosu olan 'a yaptığınızın aynısından de, üzmez sizi![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Bir ara uğrarım.
Güle güle kullan , gayet şık olmuş.
valla akıllara zarar bir fiyata akıllara zarar bir güzelik olmuşşş...süper şş...ben de isterim bendeeeeee....geliyorum yanına bu haftaa haberin olsun.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
çok güzel görünnüyor güle güle kullan![]()
Güzel olmuş,hayırlı olsun,fiyatta süper.
Çok şık olmuş . Güle güle kullan.
çok güzel olmuş abi güle güle kullan,
yüklenince çıtırtı tıkırtı filan yapıyomu?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ooooffffff offff
yapıcak biton şey var para yok![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
güle güle kullan abi
hayırlısı olsun kardeş ben gördüm gerçekten çok şık duruyor güle güle kullan![]()
Siyahı gelecekmiş. Şu anda gri vardı.
Gercekten çok yakışmış hayırlı olsun Güle güle kullan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri