kusura bakmayın daha önce punto sahibi olmadık ve pek bi bilgimiz yok cahilliğimize verin bu yaylar ne işe yarıyor aracımı pusturuyor yoksa esneklikmi sadece
Arkadaşlar ertuğ arkadaşımdan alıp ancak maddi sebeplerden dolayı jantları sattığım için yaylara gerek kalmamıştır yaylar sadece 3 ay ertuğ tarafından kullanıldı aşağıda fotoğraflarını ekliyorum temizliği konusunda %100 garanti veriyorum aldıktan sonra söylediğim gibi çıkmazsa geri iade alırım hiç sorun değil yayların part kodu : H&R 29131-1VA 'dır T-JET ve Multijet ile sorunsuz bir şekilde kullabilirsiniz istediğim fiyat 250TL'dir
![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
kusura bakmayın daha önce punto sahibi olmadık ve pek bi bilgimiz yok cahilliğimize verin bu yaylar ne işe yarıyor aracımı pusturuyor yoksa esneklikmi sadece
daha sportif bir görünüm sağlıyor aracı yere yakınlaştırarak aracın yol tutuşunu arttırmak için kullanılıyor
satış günceldir!!!!!
şakir abi bu yaylar clio rxt ye olurmuki..
anladım abi sağolasın hayırlı satışlar olsunpuntoyu satmasaydım direk alırdım almak isteyen düşünen varsa kaçırmasın derim markada gğzel yaylarda
bu yayları ben aldım helezonlaırn sık olduğu kısımlarda biraz sürtmeler var ama temizler aracıma taktım çok bir şey değişmedi alçalma ve sertleşme adına
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri