Bunda bu kadar şaşılacak ne var onu anlamadım açıkçası.
arkadaşlar 2 gün önce eski gimat kavşagından sonraki ilk ısıklara yaklasırken ışıklara 100 metre kala kırmızı ışıgın yandıgını görünce yavaşlamaya başladım. sinek vızıltısı gibi bi ses kulagımda büyümeye başladı. ben sol şeritte ilerlerken sagımdan birdenbire önüme ani bir manevrayla duruverdi. bian şaşırdım, ostim civarında ferrarinin ne işi var. bu arada benim araç lpg'deydi. aslında benzine alıp O' na gününü gösterecektim ama acil bi işim vardıve hayatım boyunca unutamıyacagım bir anım oldu; FERRARİYE YEŞİL IŞIK YANINCA SELLEKTÖR YAPTIM
![]()
Bunda bu kadar şaşılacak ne var onu anlamadım açıkçası.
Final gerçekten hoş olmuş açıkçası![]()
şaştigim noktayi cümlemde belirttim. Ostim civari. Kaç kişi ferrarisini ostimdeki sanayiye götürür?, yada bi eşine dostuna gitmek için ostim yolunu seçer? Yada ostim civarinda ne diye gezer?, vs. Bana biraz ilginç bi tesedüf olarak geldi. En basit örnek; bahçelide görsem bu kadar ilgimi çekmeyebilirdi
06 plaka![]()
bencede baya ilginç olmuş orda bulutselektör olayı en güzeli olmuş
oda bi italyan nede olsa
geçen benzer bişey bana oldu..okula giderken arkamda aşti çevre yolunda bi hırıltı duydum geçtiğinde gördüm S63 AMG mercedessaygılar dedim çekildim..
kim daha az yakıyo .kaç kuruş yakıyo gelsin kapışalım))
bugunde aynısını bana oldu 34fe plaka once benzlınlıkte gordum ıcınde de su unlu işletmeci izzet vardı ya da benzettım.yaklasık 5 dk da sonra da tam gaz devam edıyordu sol serıtten o ses ama muhtesem
aynen oyle kardesım boyle bır zevk olamaz ben yanımdan gecerken mest oldum ıcındekını dusunemıorum bıle![]()
bu araba ardanın arabası ( sallıyorum ark diyor ya arda kural![]()
ama fotoğraf makinası veye cep tel sanki bu olayı bekliyormuş gibi şak diye çekmiş.
Dün Abanta gittim pazar günü. İstanbula 320 km kalkış 7:00 varış 9:35 yolda durmadım ancak km olarak 150-190 arasında idim çok nadir 120 km lere indim. (TEM OTOYOLU SAKİN TRAFİK SEYRİNDE HAFTASONU SABAH SAATLERİ İMKANLARI İLE VE ARABAYI ZORA SOKMADAN TAMAMEN LPG İLE)
Anlatmak istediğim şu Altımda bir T-jet var daha önce diesel GP vardı. GP ile Bravo nun farkını çok ama çok iyi görüyorum. Şimdi her ne kadar Büyük balık küçük balığı yutar mantığı olsada bu gerçekten doğru. GP ile Bravoda aynı motor olmasına rağmen çok ama çok fark var kullanan bilir. Siz GP nizi Ferrari ile kıyaslıyorsunuz ya sanki şaka gibi yazmışsınız. Ona istinaden yaşadığım ve gördüğün objectiflikten bahsediyorum. Fizik kuralları ile dalga geçmemek ve GP mizin gücünü diğer araçlarla kıyaslamamak lazım hırs büyük beladır sakın büyük araçlarla kapışmayalım. Kazasız iyi sürüşler.![]()
sonuçta italyan saygı duymak lazım oda bişeymi E5 te subaruyla kapıştığımızı hatırlıyorum![]()
![]()
O zaman ben bizim dükkana gelen arabaların fotolarını çekeyim koyayım![]()
bulutcum mundar fotoları koymayalım istersenbir dahaki fotolarda senin ibreyi 220 deyken onuda solunda görmek isteriz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri