Arkadaşlar arabanın aküsü sarj olmuyor. Bütün elektrik sistemi gidik. otoyla biraz önce görüştüm getirin hertürlü yardımı yaparız diyorlar ama arabayı oraya kadar nasıl götüreceğim araba çalışmıyor hiç kıpırdamıyor bile.
Sizce sevisi arayıp aldırsam sevistemi baktırsam yoksa bi yolunu bulup otoyamı götüreyim.
otoya gitmek istiyorum ama nasıl götürcem hala düşünüyorum.
Garantiniz devam ediyorsa servisi tercih edin...
Aracı da vurdurmaya falan çalışmadan kaskonuzdaki çekici hizmeti ile götürün...
Yok garantiniz geçmişse bahsettiğiniz servise götürün derim...
Araç 2004 model marea biraz vurdurduk ama oda biryere kadar akü komple bitince aracın elektronik sistem devre dışı hiç kıpırdamıyor. Götürcem ama nasıl onu düşünüyorum.
bahri senin sorununu çözecektir,bence ı ara nasıl götüreceğin hakkında bilgi al belki sana gelir aracı kaldığı yerden faaliyete geçirebilir. ın tel nosu: iş2820638 cep 5322625907 bir ara fikrini sor bence....
kasko varsa ücretsiz çekiciden yararlanabilirsin
yoksa takviye denedinmi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
takviye nasıl yani. arabayı birkaçkez vurdurdum çalıştı ama akü komple bitince araba bidaha hiç kıpırdamadı elektronik sistem devre dışı.
başka bi aracın aküsünden paralel bağlantıyla.
kısaca:
akü özellikleri yakın olan bi araç çalışır durumdayken(yoksa onunda aküsü bitebilir)
+ kutbu + ya
- yi - ye bağlayarak kısa sürede çalışır.
ama vurdurmayla çalışmıyosa takviyeylede çalışmayabilir.
kasko varsa en temizi çekici.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kasko yok. ama çekici bulmam lazım gibi numara falan varsa verirseniz sevinirim.
numara yok ama tavsiyem telefonla aramayın çekiciyi gidip pazarlık yapın. çok daha ucuza hallersiniz bence.
ında tanıdığı çekici vardır büyük ihtimalle.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bence hiç kurcalamadan otoya söyle gelip alsınlar aracı
sorun akü den başka bir sorunada benziyor
vurdurdum çalıştı diyorsunuz çalışıp tekrar durması sorunun büyük olabileceğini
akla getiriyor
akünüz boşta olsa vurdurup çalıştırdığınız araç gerekli elektriği şarz dinamosundan karşılaması gerek stop etmesi beyinde bir problem oluşma ihtimalini kuvvetlendiriyor
belki resetlemek falan gerekebilir
bundan önce bende bravo vardı benimde akü bir kaç defa bitmişti vurdurup çalıştırıyor ve rahatça gidebiliyordum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
akü değik akü şarj dinamosu arızalı gibi geldi çünkü sorun aküde olsa çalıştıktan sonra bidaha durmaz akü sarj olmadığı için son damlasına kadar dayandı sonrada iptal.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
şarj değilde abs ve hava yastığı yanıyor birde ünlem işareti .aslında mantıklı ama ben çekiciyle götüreyim diyordum hiç uraşmıyayım.
büyük bi ihtimal şarj dinamasu akü bitince veya azalınca bu ışıklar yanıyormuş.
Bence takvıye oluosa yap o sekılde otoya götür halleder.
Captaİn Jack Sparrow
takviye yemez çekiciyle götürcem yada yardımcı olacak![]()
orda haledebılır bıseyse yapar olmadı cekıcı sart ozman![]()
Captaİn Jack Sparrow
valla konuştum getir dedi olmazsa çekici çağır dedi bakalım yarın bidaha konuşacam başka bi yol buluruz belki. saolsun hertürlü yardım ediyor.
size elinden gelen her türlü yardımı yapacaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri