Çok geçmiþ olsun malesef bazý kasko ve sigorta þirketlerinde bu tarz sorunlar olabiliyor .. umarým kýsa süre içinde çözersiniz..
arkadaþlar aracýmla geçen cumartesi bir kaza yaptým. aracýmý kavaklýdere fiat servisine çektirdim. cumartesi geç saat kaza yaptýðým için pazartesi sabahtan dosyam açýldý. normalde 3 gün içinde onaylanmasý gereken hasarým herhangi bir usulsüzlük olmamasýna karþýn bu saate kadar onaylanmamýþtýr. sabap olarak size dönüþ yapýlacaktýr deyip herhangi bir geri arama zahmetinde bile bulunmamaktadýrlar.
full kasko yaptýrdýðým aracýmýn onarým süresini uzatarak beni maðdur durumuna düþüren RAY SÝGORTA' dan uzak durun.
Çok geçmiþ olsun malesef bazý kasko ve sigorta þirketlerinde bu tarz sorunlar olabiliyor .. umarým kýsa süre içinde çözersiniz..
ÅžikayetVar a yaz hem de açýk açýk ertesi gün ararlar hiç merak etme ...
çok geçmiþ olsun bu arada
Yasal olarak bu adamlarý baðlayan bir nokta yok mu?
maalesef boyle....5000 tl nýn ustunde ki hasarlar için özel hasar servislerden fiyat topluyorlar...bu gecikme bundan kaynaklanýyor bence...
TÜRKÝYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERÝ KALAN HERÞEYÝ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
ayýn 16 sýnda kasko bitiyor. ray sigortayý hiç düþünmeyeyim o zaman.
geçmiþ olsun
Bu sene de yine yeni yeniden ray sigorta![]()
Çok geçmiþ olsun aracý gördüm serviste , dýþarýdan bakýnca pek biþey yok gibi gözüküyor fakat aracýn altýnda , motorunda ve ön yürüyen aksamýnda oldukça hasar var sanýrým kaldýrýma çýkmasýndan dolayý , talihsiz bir kaza olmuþ , sigorta konusuna da çok üzüldüm ama siz yeterki paranýzý alýn sonuçta Müslüm kardeþimiz gibi emin bir ele teslim etmiþsiniz araçla oldukça ilgileniyorlardý..
Kaskoyu yaptýrdýðýnýz aracý kurumu aramadýnýz mý? Yani Ankara'da hangi acenteden yaptýrdýysanýz orayý. Benim baþýma gelen bu tür olaylarda saðolsun aracý þirket ilgilendi hep. Ýsmini vermekte sakýnca yok sanýrým. Ankara Tandoðan metrosundan Anýtkabire çýkarken saðda Z-Sigorta Hizmetleri var. Büyük bir yer. Þimdiye kadar hep orda yaptýrdým hiç bir sorun olmadý. Yolda bile kalsam Ýstanbul merkezli kasko yerine Z_sigortayý arýyorum saðolsunlar hep onlar hallediyor. Þuana kadar HDI, Genel Sigorta ve Ergo Ýsviçreden kasko yaptýlar hiç sorun yaþamadým.
https://www.zsigorta.com.tr/1.html
öncelikle çok geçmiþ olsun.soner arkadaþýma katýlýyorum 2 sene önce yapýlmasý gereken kasko ödemesini halen yapmadýlar aramadýk yer yetkili kalmadý ama sýfýra sýfýr elde var sýfýr aynen uzak durun arkadaþlar..
Ray sigorta uzan gurubunun deðilmiydi yaw?
euroka sigorta diyorum..
o zman dubai diyorum![]()
kaskoda en iyi anadolu sigorta.ama onun fiyatlarý diðerlerinden yüksek.deðer mi? deðer bence...
aksigortada bugune kadar hic sorun yasamadým bende
Þu an da koç allianz sigorta için ii diyorlar..
anadolu sigortada bir kere sorun yaþadým gerçi hepsi sýkýntýlý heralde bu konuda oda þöyle
aracýn masrafý 10000 tl civarýydý eksper nasýl becerdiyse raiç bedeli 9000 tl olarak belirleyip pert kararý verdi, ancak anadolu sigortanýn kendi sayfasýndan daha önce pert edilmiþ ve piyasa deðeri 12 yazan sayfalarla filan itiraz edince
pert etmeyelim ozaman yaptýralýma döndüler onuda kabul etmedik biraz uðraþýnca kasko bedeli olan 10700 ödediler.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aksigortada sorun yaþamadým...Þu anda güven sigortayý kullanýyorum bakalým???...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
# Fiat Türkiye Kullanýcý Forumlarý Network # |
Yer imleri