Liseli Rus, SÜPER SİLAH yaptı
![]()
Büyük Hadron Çarpıştırıcısı gibi çalışan, keskin nişancı tüfeği ‘sniper’dan ileri özellikler taşıyan silah ateşlendiğinde ses ve alev çıkarmıyor, geri tepmiyor.
Rusya’ya bağlı Başkortostan’da lise öğrencisi Maksim Kotelnikov elektrikle çalışan silah icat etti.
Kotelnikov’un elektromanyetik silahlara ilişkin TV filminden ilhamla bir yılda geliştirdiği silah ‘Rusya’nın Genç Beyinleri’ yarışmasında en iyi icat seçilince Savunma Bakanlığı’nın da dikkatini çekti.
15 yaşındaki mucit üç örnek silah yapacak, başarılı olursa silah Rusya Silahlı Kuvvetleri envanterine girecek.
Bu ruslar silah konusunda çok fenayeni yetişen nesil dahada bi fena hayırlısı diyelim
![]()
vay be rusun liselisi silah yapmışhelal olsun .liseyi rusyada okusaydım acaba ben neler yapardım
![]()
Büyük Hadron Çarpıştırıcısı gibi çalışan, keskin nişancı tüfeği ‘sniper’dan ileri özellikler taşıyan silah ateşlendiğinde ses ve alev çıkarmıyor, geri tepmiyor.
Elektrikle çalıştığına ve yukarıdaki tepkileri vermediğine göre kesin elektrik çarpar![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri