Hoşgeldin...Bence fiyat uygun yınede daha uzmanlarımız var...
arkadaşlar herkese slm. ben foruma yeni üye oldum.grande punto almak istiyorum. bi tane buldum.
2006 model 89000 km de. 1.4 fire active modeli. zavolli tüp var. 16300 diyor nasıl sizce fiyat.
tşk.
Konu GP COSKUN tarafından (02/03/2010 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
Hoşgeldin...Bence fiyat uygun yınede daha uzmanlarımız var...
I ' m c a p u l i n g . . .
aramıza hoşgeldin mehmet
aracın fiyatı mantıklı duruyor
servise de gidip araca baktır bir sorunu yoksa alınabilir bence de
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Fiyat olarak normal ne çok düşük nede yüksek. almadan önce muhakkak bir yetkili serviste düşük bir mebla karşılığında ekspertiz raporunu alınız. bir dizel kullanıcısı olarak sizin fiyata yakın bir fiyatta aldım aracımı ama sitede fire active kullanan arkadaşlarımız oldukça memnun olduklarını söylüyorlar araç içinize sindi ise şimdiden hayırlı olsun...
Artık Fiorinolu
Aramıza hoşgeldin Mehmet. Aracın fiyatı 2006 model için mantıklı gibi duruyor. Ancak almadan önce aracı iyice inceletmende fayda var, için rahat olur. Şimdiden hayırlı olsun, keyifli forumlar.
bence yüksek 89 binde ve 4 yaşında bir arabaya göre. bir 500-1000 daha düşürmeye çalışın...
Öncelikle hoşgeldiniz..Fiyatı biraz daha indirmeye bakın km si fazla çünkü
Hoşgeldin Mehmet,
Kazasız sorunsuz bir araç için fiyat iyi.Serviste detaylı olarak incelemek gerekiyor almadan,
Keyifli forumlar...
Hoşgeldin.
Fiyat uygun gibi duruyor. Ama servise göstermeden almayın aracı.
Keyifli forumlar..
Aramıza hoşgeldin...Bencede km yüksek ve lpg ne zaman takılmış ve lpg kitine baktır çogunda beyinle ilgili sorunlar çıkıyor birde bu kadar kullanılan bir aracın bakımı gelmiştir bence bakımına ve lpg ye harcayacagın parayla daha temiz düşük km.de bir araç bak lpg.yide kendin taktırırsan daha mantıklı olur ben mesela 2007 model active ilk sahibinden 17000 km.de aldım aracı lpg.yide ben taktırdım 19200 tl verdim çokta memnunum bence iyi düşün lpg yada dizel arasında karar ver ve active degilde dinamik düşün bence satarsanda iyi fiyata verir fazla zarar etmezsin saygılar
Eylemlerim devam edecek...
aramıza hoşgeldin, araç alırken heryerine iyice baktır derim. selamlar
arkadaşlar önerileriniz için çok tşk ederim.
saygılarımla
manisalı mehmet o puntoyu gözüm tutmadı.bayandan arizona bej vardı 16.500 e karşıyakada onada bi baksaydın, urladan murat .....
hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
hoşgeldiniz aktif forumlar
mehmet bey biraz sabır sana güzel bir GP bulacağız..............
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri