otur ingilizce öğren.
Arkadaşlar bugün esen nod32 den veritabanı yükseltmesi ile bir bilgi ekranı çıktı evet yaptıktan sonra bilgisayar baya bir yavaşladı sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın diye ingilizce bir ibare çıktı , tekrardan başlattım ama nod32 antivirüs programı ingilizce olmuşNasıl türkçeye çevirebilirim yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim
![]()
otur ingilizce öğren.
Gelde öğretseneyaw ne gereksizsin konuyu dağıtmasana çakma abarth
![]()
valla diğer konularıda olduğu gibi ingilizceyi sana öğretebilecek bir öğretmen tanımıyorum ben![]()
Orhan bi çekil aradan ya olm ne sordum ne yazıyorsun ya,işin gücün yokmu git tampon felan boyat![]()
Mehmet abi yeni sürümünü yüklediği için büyük ihtimal devre dışı kalmış yeni sürüme uygun bir pacth çıkana kadar ing idare ediceksinyada eski sürümünü kurup yamayı tekrardan kurucaksın..Şimdi sana türkçe yamasını atarım ama eski sürümle çakışır program tam oalrak faliyet gösteremez yakın zamanda yayınlarlar zaten
![]()
Hay sürümüne tüküreyimBasmaz olaydım
Neyse ingilizcemizi geliştirelim bizde
![]()
mehmet abi boşver inigilizce öğrenmeyi sen türkçeyi öğret nod aorhanı da boşver
![]()
![]()
Yok yaw türkçe kullandım bu zman kadar bundan sonrada ingilizce kullanalım , orhan mı oda kim
Ha bu arada oruçta kaşınmaya başlamış zannedersem :![]()
Konu JASMINE tarafından (02/03/2010 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
Kullandığnız Esed Nod 32 nin sürümünü öğrenebilirsek bir yama ile sorunun halledilebileceini düşünüyorum...
Artık Fiorinolu
Mehmet abi virüs prgramın seni rencide etmeye çalışıyorr.
Gelme bu tahriklere, Girme polemiğe boş ver![]()
Olm ne yapcan la nod 32 yi falan yükle bi kaspersky oooohhhh![]()
Mehmet abi aksam bana msn den hatırlat istersen sana nod32 v4 full sürümünü atim.
msn i özelden yoluyorum.
güzel warez paylaşımıda başlamış![]()
sil gitsin abi o programları
delikanlı adam anti virus programımı kullanırmış
![]()
![]()
![]()
ßende Bi Ara Öyleydim Ne Kulanıcam Virüs Programı Diyodum Ben Virüs Mirüs Yedirtmem Pc ye Diyodum Ama Spamlar Her Siteden Girebiliyor Artık. Her ay Format Atıyordum. Avast Kurdum Türkçe Hemde1 Yıl olcak Çok Şükür Format Atmadım daha
Virüs Yüzünden Mac Bile Kurdum ya Linux Kurdum Mac Kurdum win 7 Kurdum Döndüm Dolaştım XP ye Geldim Ama ^^
turkce yama pogramları var ama deneme surum turkce olanlar paralı bılıyom ben avast kullanıyom ucretsiz veturkce memlunum turkce yama yapayım dedım olmuyor
not silin mıyor sıfre ıstıyor silınse bıle kucuk bır pogram kalıyor yenı bır viruz pogramı yukler senız esedı vuruz olarak goruyor ben eset ten şahsen memlun degılim
pogram, esed, viruz, vuruz, memlun abi nasıl bir yazı bu böyle, çince klavyede türkçemi yazmaya çalışıyorsun nedir anlamadım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri