büyük geçmiş olsun. allah korumuş. tekrarlanmaması dileğiyle..
Eşim şirket toplantısına giderken Babaeski yolunda yapılan kaza... Araçta ben yoktum. Allah' tan fazla birşey olmamış. El baş parmak tentomları kesiğiyle kutuldu microcerrahiyle bir operasyondan geçtikten sonra şimdi iyileşme sürecinde...
kazanın oluş seklide duble yol tabir edilen yola bir kendini bilmezin kavşaktan yola kontrolsüz sekilde hızla çıkıp seyir halindeki puntoya yandan gömmesi vede bariyerlere çıkarması sonuçunda takla atması...
Allah'tan bizim araçtaki 3 kişi ve karşı araçtaki 4 kişinin ufak sıyrıklar ve bir kişinin hafif iç kanamayla bu kazayı atlattık... Kimsenin bu tür kazalara maruz kalmaması dileğiyle...
''puntoya özel teşekkür eşimi iyi korudu...''
büyük geçmiş olsun. allah korumuş. tekrarlanmaması dileğiyle..
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Geçmmiş olsunn
I ' m c a p u l i n g . . .
teşekkürler ender ve deniz inşallah tekrarlanmaz... sizlerede kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Konu barbar74 tarafından (03/02/2010 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
büyük geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması sevindirici.
çok geçmiş olsun
Allah kimseye böyle kazalar göstermesin...
Aynı kaza kuzenımın tırıyla bodruma gıderken olmustu ama hasar goren bıoz degıl tali yoldan ana yola atlayan araçtaydı.50 mt falan suruklendı allahtan yuk yoktu tırda yoksa dusunemıyorum..
Tektat cok gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs![]()
Geçmiş olsun,Allah kimseye yaşatmasın..
Geçmiş olsun hocam hanımınada sanada
Çok geçmiş olsun üzüldüm.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
İnsanlık hali bız neler gormuyoruzkı..
direksıon basında kalp krizi gecırıp karsı serıde gırenmı dersın
uzerıne sıgara kulu dusurup kaza yapanmı
kız arkadasıyla sakalasıp ebedı uykuya dalanmı
saymakla bıtmıyor ne kadar dıkkatlı olursak olalım arabaya bındıgımız andan ıtıbaren 1-0 maglubuz![]()
geçmiş olsun
geçmiş olsun, arabanın en zayıf oldugu yerden çarpmış. allah korumuş.
allah korumuş vallaha yengede ve yanındakilerde bişey yani ciddi bişey olmamasına sevindim.
Geçmiş olsun, inşallah eşiniz de en kısa zaman da iyileşir...
Geçmiş olsun Barış, Allah korumuş...
çok ciddi bir kaza çok geçmiş olsun
eşinizinde bir an önce iyileşmesi ve eski sağlığına kavuşması dileğimle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri