Umarım aradığınızı bulursunuz mert.Maksimum ne kadara kadar arıyorsunuz..
Merhabalar
Bir tanıdığımız 2006-2007 model 60.000 -70.000 km geçmemiş dizel grandepunto arıyor eğer aracınız satılıksa teklifleri değerlendirebiliriz
Umarım aradığınızı bulursunuz mert.Maksimum ne kadara kadar arıyorsunuz..
temız olsun fıyatta bı karara varılır
ben satıyorum özelden görüşelim
Konu Mjet tarafından (03/02/2010 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: ..
2007 model 68000 de hatasız
isterseniz goruselim
tek kapı,siyah 56 bin km ilanım mevcut.
İyi günler.
2006 model bolere kırmızısı 51000 km. de 1,3 multijet active var bendede. mecburi otomatik araç ihtiyacından satıyorum bende. daha ilan vermedim.ilan vermeyide düşünmüyorum.değerini bilebilecek birine satılmasını istiyorum.arabada hiç modifiye yok.mayıs ayında bulunduğum şehirde bir öğretmen arkadaştan almıştım 8000km. sorunsuz bindim.tüm bakımları yetkili serviste yapılmış(city için önemlidir sanırım) kayıtları bendede mevcut.1 tanesi hariç tüm yakıtlarını opet ten aldım.araca yaptığım masraf 4 adet ecocontact lastik ve karter muhafazası takdırdım.birde dişleri giden bir kaç bijonunu değiştirdim.ilk aracımdı elimden geldiğince güzel bakmaya çalıştım.hiç 3500 deviri geçmedim kullanırken.esnaf değilim pazarlıktan anlamam 18000 TL. fiyata satabilirim.yakında fotolarını çekip koyacağım siteye .ayrıca unutmadan belirteyim ön kaputta 2-3 adet taş vurması nokta çizik mevcut alacak kişinin gönlünde boyalımı kuşkusu kalmasın diye boyatmadım hiç bir boya yoktur hiç biryerinde yani.herkese kazasız,belasız,sorunsuz sürüşler diliyorum...
Konu bahadem tarafından (04/02/2010 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri