Önder, sis farlı orijinal ön tampon için bana göre 1000TL-1500TL yi gözden çıkarmalısın.Yanlış anlamadıysam şuanki tamponunu söküp sıfır tampon almak istiyorsun değil mi?
arkadaslar ve abılerım aracıma ön tampon taktırmak ıstıyorum ıste sıs farı ama orınal olarak bunun malıyetı nedır ılgılenırsenız cok sevınırım
Önder, sis farlı orijinal ön tampon için bana göre 1000TL-1500TL yi gözden çıkarmalısın.Yanlış anlamadıysam şuanki tamponunu söküp sıfır tampon almak istiyorsun değil mi?
abi hayır yanlıs anlatmısta olabılırım pek basarılı dıılım cunku bu konularda tampon durucak sadece alt tarafa modıfıyelı bı tampon farlardan altından ıtıbaren
ön tampon eki demek istiyor anlaşılan![]()
galıba yardımcı olabılırmısın
Anladım Önder.Fiyatı hakkında bilgim yok maalesef, sormak lazım...
kımse yardımcı olmıcak heralde ya
sanayide fiberle ilave yapılıyor tampona bi uğra istersen modelini dışardan seçip ustaya tarif edersen daha iyi olur ona göre kalıp hazırlıyorlar foto da götürebilrsin. bildiğim kadarıyla pek maliyetli birsey değil
ortalama ne kadardır
tampon eki ortalama 150 tl den başlar.modele ve malzeme kalitesine gore fiyatlar değişir.
peki 500 tl ye sıs farı ve guzel bı tampon alabılırmıyım montajlama ve tesısat dahıl
ama sıs farları orjınal dımı
orjinal sisler ile ön karlıktan bahsediyorsak 500-600 tl civarı tutar
ama komple modifiyeli tampon taktırmak istiyorsan o zaman arda nın dediği gibi 1500-2000 tl yi gözden çıkarmalısın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
tamam çok tesekkur ederım hepınıze
200 lira sis dersek 300e de iyi bi tampon yaptırabilirsin..Tuningcilere bi uğra fiyat al bakalım ne dicekler..
eyv. cok tesekkur ederım
https://forum.grandepuntotr.com/modi...in-edilir.html
şu tarz birşey istermisiniz???
istanbul garaj-sefaköy'de sanırım. mutlaka bi danış derim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri