slm kardeşim aracım güzelmiş kasasız belasız
siyah renkte bi başka oluyor yaa
güle güle kullan arkadaşım
kazaszı belasız kullan jantlar jantlar....şekli düzgün ama ebatı bizim arabalara en az 2 numara küçük.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
güle güle kullan murat
jantlar yakışmış
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aracın çok şıkmış Murat, jantlar da güzel ama biraz daha büyük olsa daha güzel duracak.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
maşallah çok şık
kazasız belasız
maşallah çok güzel kazasız belasız kullanman dileği ile
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Çok şık araç.
Maşallah, kazasız belasız.
Araç çok güzel.Fakat jantlar 15 sanırım. Bi boy büyüğünü alsaydın cok hoş dururdu.Keyifli kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
Şık duruyor Murat, güle güle kullan...
güzel güzel maşallah![]()
Keyifli sürüşler dilerim...
teşekkürler saolun... orjinal jantlarıda 15 ti lastikleri değiştirdim orjinal jantlar varken sonra ön sağ jant düzelmiyecek bi şekilde yamulunca mecburen değiştirmek zorunda kaldım lastikleride yeni aldığım için mecburen 15 aldım malesef evet aslında 16 olsa daha iyi olurdu.. bide bu lastikler kış lastiği iyice minnacık görünüyor![]()
15 olmasa bi yana iyi konfor lamında 17 olan arkadaşlar konforun düştüğü söylüyorlar
17 yaptımmı zaten yayların falanda değişmesi gerekir malum türkiye yolları sıkıntılı biraz.. yaylar değişmediği zaman sıkıntı olur da ... onlar da değiştikten sonra ne gibi bi düşüş olur sürüş kalitesinde bilmiyorum
maşallah güle güle kullan jantlar biraz küçük ama spor yay takviyesi yaparsan daha güzel durur bence...
Ewet jantlarda 17 olsa bırde guzel yay olsa on numara olur..her halıyle canlı maasallah..Allah kaza bela vermesın
I ' m c a p u l i n g . . .
Güle güle kullanın. Kazasız belasız süşüler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri