Önce
aaa burda ne varmış
Sonra..
not : yine tam kıvamında olmadı jantlar,çamurluklarımız fazla geniş olduğu için 4 tane spacer gerekli yine , ama eskisine nazaran çok daha iyi durdu kanımca. momo'nun kendi orjinal spacar'leri varmış 4 tanesi 200 tl gibi bi rakammış, takan adam bide yay tavsiye etti..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
eskisine oranla daha iyi olmuş da...dediğin gibi spacer kesin gerekli e ondan sonra yayı da takarsan mükemmel olur
Yay kesinlikle istiyo araçAma yollarımızda malum..Çok hoş olmuş jantlar gülegüle çiziksiz kullan...
Sercan hayırlı olsun güzel olmuş eskisine göre kat kaattt güzel. Ben o tavsiyeleri sana çok önceden yapmıştım
ama konfor istiyorum demiştin
Bence spacer a hiç gerek yok ama 200 tl ona verceğine 300 350 ye yay al derim.
sercan hayırlı olsun eskijantlardan çok şık olmuş güle güle kullan
Hayırlı olsun . Güle güle kullan çok şık olmuş.
evet,kısmetse ilerde olabilir
evet olursa turşu gibi olucam içerde zıp zıplarım valla :s ama goruntu super olur o ayrı
Saol Kara Muratımbakalım önce bi yay takalım belki spacer istemez gibi gorunuyor sanki bencede.
Aynen abi saol
Saol, Teşşekürler![]()
hayırlı olsun kardeş
öncekinden kat kat daha iyi olmuş
güle güle kullan
güzel olmuş kardeşim güle güle kullan yayla tamamdır bu iş
ne demek bi faydamız olduysa ne güzel![]()
vay hayırlı olsun sercan=)))ama yay lazmm yaw![]()
Bence güzel olmuş Sercan, güle güle kullan...
on numara olmuş güle güle çiziksiz kullanın
aaaaaaaaaa adam tolgay yaptı bizi=))
sercan ben mert'e katılmıyorum bence 10 üzerinden 8 olmuş. ama buda benden bir öneri ki; bir araç düşürme manyagı olarak aracını bu hale getirmelisin. YAY LAZIM YAY. DENEMESİDE BENDEN HEDİYE SANA KARDESİM. şaka biryana sende farkedeceksinki aracı düsürünce jantların kendini daha cok gösterecek
jantlar yakışmış demek istemiştim
aaa karıştırdımmıPardon
neydi ?
waaay 10 numara yapmışşın vallaTeşşekürler
Yaza dogru yaylanıcam sanırım , yada bütçem iyileştiği zamanda olabilir.
Anladım anladımsadece yay olursa daha bi güzel olucağnı demek istemiştim bende..
önceki hali ile yeni halini kıyaslayınca önceki hali yeninin yanında amele arabası gibi duruyor. senin arabana acık renk gidiyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri