Sayfa 1/5 12345 SonSon
87 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto Evo alsam mı?

meltem aydın
    mltm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart Punto Evo alsam mı?

iyi günler sitenize yeni üye oldum.ne zamandır otomobil bakıyoruz dün evo ya baktık(şu an 2006 1.3 punto var eşimde,şirket aracı) 1.4 dynamic benzinli en son fiyat 31.750 diyorlar.karar veremiyorum alsam mı o paraya değer mi indirim mi beklesem.alırsam evde 1punto 1punto evo olacak.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

bravoya bakın bence degisiklik olur. ama diger markalarıda inceleyin aynı tarz araclar genelde bu yeni ford fiestamı ona bir bakın guzel duruyordu yeni corsayada ama eminim fiyatları daha pahalıdır.
    eger fiyat olarak cazipse hepsini denemenizi oneririm

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

biraz zorlarsanız dahada düşeceklerdir liste fiyatı ne kadar ki 31 .750 istiyorlar anlamış değilim

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Meltem, öncelikle hoşgeldin forumumuza,

Bir punto kullanıcısı olarak evoyu da beğeneceğinize eminim.Sizin karar vermeniz gereken şey öncelikle otomobil segmenti.B segmentinde kararlıysanız evo iyi bir seçim olacaktır.Araç fiyatı ise pahalı değil.Diğer markalarla yaklaşık olarak aynı seviyede evo fiyatları.Bayi nin bir miktar daha indirim yapacağını düşünmekteyim,

Hayırlısı olsun, keyifli forumlar...

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

ben giresunluyum ve en son geçtiğimiz nisan ayında memleketime gittiğimde (ilk kez kendi arabamla gittim) karadenizde yollarda hiç gp göremedim. samsundan giresuna kadar olan sahil şeridinde sadece 1 gp gördüm o da yabancı plakalıydı. karadenizde gp pek yok sanırım.
    gp zaten dikkat çekici bi araba , bir de tek gp benimki olunca kendimi özel hissettim doğrusu
    siz ordu'da oturuyorsunuz. sizin gözleminiz nedir?
    bence siz de punto alın sayı artsın

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

önecelikle aramıza hoş geldiniz bu arada eşinizide oruma bekleriz
    grande puntoya yabancı olmadığınıza göre evo da puntonun geliştirilmiş versiyonu olduğuna göre karar vermekte pek zorlanmamanız gerek
    bence evo yu alın eşinizi çatlatın
    bol bol dalga geçersiniz seninki grande benimki evo diye

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önecelikle aramıza hoş geldiniz bu arada eşinizide oruma bekleriz
    grande puntoya yabancı olmadığınıza göre evo da puntonun geliştirilmiş versiyonu olduğuna göre karar vermekte pek zorlanmamanız gerek
    bence evo yu alın eşinizi çatlatın
    bol bol dalga geçersiniz seninki grande benimki evo diye
    coşkun bey ben eşinin yerinde olsam seninki evo benimki grande diye dalga geçerdim
    bu arada evocular kızmasın, herkesin zevki farklı

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

yeni polonun 1.4 16V benzinli liste fiyatı 30800TL kesinlikle ben olsam polo alırdım..yeni puntolar hem güzel değil hemde gereksiz pahalı poloya göre..

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

bir evo kullanıcsı olarak şiddetle öneriyorum ön tampona , farlara gün geçtikçe alışıyorsunuz, içine ise alışmak istemiyorsunuz, her binişinizde bir heyecan bir sevinç kaplayacak duygularınızı ve R( anarya) geri vitese alarak yavaş yavaş park alanınızdan çıkarken arabanın o güzel motorundan gelen seslerle adrenalin hormonunuz artarak heyecanınız katlanacak . birde düz yolda şehirlerarası yakıt tüketimini görünce gözleriniz dolacak ve göz damlalarınızı cam sileceklerinde kullanmak isteyeceksiniz

mehmet ozden
    zyprexa84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 0

o fiyata sadece amblemi war arabada hiç bi özellik yok.. en basitinden yol bilgisayarı yok.radyo direksiyondn kumandalı değil..2010 yılında 31000 e bu araba asla verilmez sadece adı war.. bu segmentte bu fiyata en özellikli araba punto evo.. 28 e aldımben yılbaşı öncesi.. üst segment düşünmüyorsanız kesinlikle evo ne corsa ne fıesta..

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Poloyu tavsiye etmem fiyatına bakarakda olsa..Sadece arkadaşın demiş olduğu gibi amblemi var okadar.Özellik olarak en düşük seviyedeler..Evoyu tercih edin derim Yakıt performans fiyat görünüş konfor ve full donanım özellikler..Bence pişman kalmassınız..

Bu arada formumuza hoşgeldiniz...

Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Poloyu tavsiye etmem fiyatına bakarakda olsa..Sadece arkadaşın demiş olduğu gibi amblemi var okadar.Özellik olarak en düşük seviyedeler..Evoyu tercih edin derim Yakıt performans fiyat görünüş konfor ve full donanım özellikler..Bence pişman kalmassınız..

Bu arada formumuza hoşgeldiniz...

Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo
    yalnış anlamayın volkswagen galerim falan yok grande puntom var memnunumda fakat puntolarımızda çıkan sorunlar kadar bir volkswagen arabasında sorun çıkacağına inanıyomusunuz arkadaşlar?arması yeterli bence..ayrıca inceledim punto ve polo nun baz modellerini..puntoda ekstra olarak yol bilgisayarı+sürücü diz hava yastığı var..vaktim olursa kataloglarını birleştirip sizlere suncam..
    kabul etmeliyizki bizim grande puntolarda çıkan sorunlar bu evo puntodada çıkması muhtemel sonuçta fiat arabasında herzaman bir sorun çıkıyor..
    Ayrıca ben arabamı alırken 2-3 ay önce herkes ilk sıraya poloyu koyuyor sonra punto diyor ki fiyat bakımındanda öyle 2004 model bir poloyu 17000 e alıyoruz fakat puntolarımız 2006-2007 modelleri o fiyatlarda dolaşıyor..

saygılar..

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

Alıntı seysey37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnış anlamayın volkswagen galerim falan yok grande puntom var memnunumda fakat puntolarımızda çıkan sorunlar kadar bir volkswagen arabasında sorun çıkacağına inanıyomusunuz arkadaşlar?arması yeterli bence..ayrıca inceledim punto ve polo nun baz modellerini..puntoda ekstra olarak yol bilgisayarı+sürücü diz hava yastığı var..vaktim olursa kataloglarını birleştirip sizlere suncam..
    kabul etmeliyizki bizim grande puntolarda çıkan sorunlar bu evo puntodada çıkması muhtemel sonuçta fiat arabasında herzaman bir sorun çıkıyor..
    Ayrıca ben arabamı alırken 2-3 ay önce herkes ilk sıraya poloyu koyuyor sonra punto diyor ki fiyat bakımındanda öyle 2004 model bir poloyu 17000 e alıyoruz fakat puntolarımız 2006-2007 modelleri o fiyatlarda dolaşıyor..

saygılar..
    arkadaşımız doğru söylüyor,arabayı almadan önce bence başka bir şeye karar vermeniz gerekiyor,
    *araba alayım,bir iki sene sonra satar başka bir araç veya ev alırım gibi bir düşünceniz varsa, MALESEF puntoyla veya evoyla kıyaslanamayacak olan ama ön yargılarımızdan kaynaklanan şu "prim yapma" meselesi yüzünden diğer markaları araştırın derim
    * yok eğer "ben araba alacağım,verdiğim paranın hakkını verecek bir konfor ve zevk yaşayacağım" diyorsan diğerlerinin yüzüne bile bakma,

benim felsefem "bidaamı gelcen dünyaya " felsefesidir,tavsiye ederim,yarına sağ çıkacağımızın garantisimi var,al evonu keyifli keyifli kullan,
    bi de bu arabamı alırken galericinin söylediği bi sözü söyliim de makara olsun biraz.
    "abi ne inceliyosun bu kadar kız mı alıyon,sonuçta araba işte" demişti
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

Mutlu

PUNTO EVO 5K ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP 29.000TL

YENİ POLO 1.4LT 85HP COMFORTLINE 30.500TL

karar sizin kolay gelsin..

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

valla asıl karar senin Seyhun'um. biz gp den memnunuz. Zevkle biniyoruz arabamıza ww dedirtemezsin bize yani.. Sen al bi dene ww ni.

Not: Usta polonun donanımlarına gülmekten katıldım valla. Emniyet kemeri polen filtresi,yükseklik ayarlı baş dayama, yarı otomatik (neyse?) klima v.s... Koparttı beni ya.. Dört lastik artı stepne yazmayı unutmuşlar. Ya boş araba araba böyle pazarlanır işte.
    Konu gurik tarafından (18/01/2010 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

Hüseyin ARAS
    Evo001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Yeşil
    Edilen teşekkür: 29

Otomobil alırken fiyat hepimiz için önemli, 31750 aralık fiyatlarına göre biraz pahalı ama sınıfdaki diğer araçlarında fiyatları aynı oranda arttı bunuda göz önünde bulundurmak gerek. Bir 2. husus sınırlı sayıda araç geliyo ve hemen tükeniyo biraz tok satıcı durumunda bayiler söz konusu evo olunca yinede pazarlığın dozunu arttırmakta fayda var!

Eski bir clio yeni Evo kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim 1. si araç inanılmaz sessiz çalışıyo, çok konforlu bir araç. Ekonomik olarak da bence active de alırsanız hem 1500-2000 tl arası indirim alırsınız hemde tatmin olursunuz. Manuel kliması oldukça performanslı. Otomobil piyasasını yakından takip etmeyenler bu aracın Fiat punto olduğunu öğrenince epey şaşırdılar oldukça havalı(!) olduğunu söylediler ki sanırım sizde baktığınıza göre beğenmişsiniz. Araç kendini yollarda gösterdikçe sempatizanları daha da artacaktır. Bende YeniFiesta bakarken bu aracı gördüm, forumdaki diğer arkadaşlar gibi Grande Punto sempatizanı değildim. Puntoyla ilişkimiz bu araçla başladı henüz balayındayız ama çok memnun olduğumu süyleyebilirim. Bence Fiyat-Performans olarak çoğu aracın önünde Fiestaya göre ise çok daha geniş ve sessiz çalışıyor.

77 hp bir araç olduğu için çok performans beklemek doğru olmaz ama clioya göre atik olduğunu söyleyebilirim, yokuş performansında ise clio daha başarılı. 135-140 km/h boş yolda çok konforlu bir şekilde, hızı hissetmeden ulaştığım hızlar daha fazlasını denemedim. Start&Stop özelliğini pek çözemedim. Aracım duologic olduğu icin frene bastığım anda devreye giriyor; park ederken, manevra yaparken fln devre dışı yapmak zorunda kalıyorum. Yakıt konusundada olduça tutumlu.

Son söyleyeceklerim bir test sürüşü yapın mutlaka, herkesin araçtan beklentileri farklı olabilir. Birde aracımın rengi olan Evo yeşilini görmeden karar vermeyin derim, 2 ay evvel yeşil araba alacağımı söyleseler gülerdim ama değişik ve özel bir renk ve çok olumlu eleştiriler aldım

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla asıl karar senin Seyhun'um. biz gp den memnunuz. Zevkle biniyoruz arabamıza ww dedirtemezsin bize yani.. Sen al bi dene ww ni.

Not: Usta polonun donanımlarına gülmekten katıldım valla. Emniyet kemeri polen filtresi,yükseklik ayarlı baş dayama, yarı otomatik (neyse?) klima v.s... Koparttı beni ya.. Dört lastik artı stepne yazmayı unutmuşlar. Ya boş araba araba böyle pazarlanır işte.
    valla şimdilik arabamdan memnunum ama değiştirirsem polo yada golf düşünüyorum zaten..kader kısmet..
    ama tekrar yineliyorum fiat'ın sorun çıkartmayan modelini görmedim..siena,palio,uno,tipo,tempra,marea,punto. .buda bi risktir..ondan vw diyorum yoksa bi amacım yok..arabamdan gayette memnunum..ama biraz objektif yaklaşmakta fayda var..

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Ben de ww nin sorun çıkaranlarını iyi biliyorum da ondan böyle konuşuyorum Seyhun. Forumları bir gez dolaş istersen en çok hangi araçlardan nasıl şikayetler geliyor. Evet fiat nazik araba yapar ama tedavisi kolay araç yapar. Başkasının 600 tl çektiği arıza fiat arabada yarı fiyatına hallolur. Ayrıca servis kalitesi de hissedilir derecede artmıştır. Bu demek değildir ki sorunsuz bir markadır,hayır tüm makineler gibi fiat makineleri de arıza yaparlar. Şahsi zevkinize saygı duyarım ama Polo nun donanım listesine gülmekten kendimi alamam.
    Nasıl objektif olabilmiş miyim?
    Gezgin Gp.

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de ww nin sorun çıkaranlarını iyi biliyorum da ondan böyle konuşuyorum Seyhun. Forumları bir gez dolaş istersen en çok hangi araçlardan nasıl şikayetler geliyor. Evet fiat nazik araba yapar ama tedavisi kolay araç yapar. Başkasının 600 tl çektiği arıza fiat arabada yarı fiyatına hallolur. Ayrıca servis kalitesi de hissedilir derecede artmıştır. Bu demek değildir ki sorunsuz bir markadır,hayır tüm makineler gibi fiat makineleri de arıza yaparlar. Şahsi zevkinize saygı duyarım ama Polo nun donanım listesine gülmekten kendimi alamam.
    Nasıl objektif olabilmiş miyim?
    valla yedek parça-tamir konusunda yalnışız var bi fara 300tl dediler benimkine montajla birlikte 350tl olur tahminimce..tabiki bu kişisel bir tercihtir..sonuçta bende bi punto kullanıcısıyım ve memnunum..ama ürün yelpazesine bakıldığında(polo&punto-golf&bravo-jetta&?-passat&?-tiguan&?-toureg&?) malesef çok fark var ve bunu kaç kişiye sorarsanız sorun eminimki büyük bi çoğunluk alman teknolojisi der(ferrari maserrati hariç)..

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı seysey37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla yedek parça-tamir konusunda yalnışız var bi fara 300tl dediler benimkine montajla birlikte 350tl olur tahminimce..tabiki bu kişisel bir tercihtir..sonuçta bende bi punto kullanıcısıyım ve memnunum..ama ürün yelpazesine bakıldığında(polo&punto-golf&bravo-jetta&?-passat&?-tiguan&?-toureg&?) malesef çok fark var ve bunu kaç kişiye sorarsanız sorun eminimki büyük bi çoğunluk alman teknolojisi der(ferrari maserrati hariç)..
    bence bir italya sitesine girin fiatın. Daha üst segment araçları var ama ülkemize gelmiyorlar. gelse jetta passat ve toureg de dengini bulur.
    Gezgin Gp.

Sayfa 1/5 12345 SonSon