Eklenti 5986
Eklenti 5987
Eklenti 5988
Eklenti 5989
Eklenti 5990
Eklenti 5991
Arkadaşlar buda benim düldül
Konu erdiyilmaz tarafından (17/01/2010 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir
Eski nick: dileksu
maşallah allah kaza bela vermesin jantlar çok değişik ve hoş durmuş
Allah kaza bela vermesin , oldum olalı tek kapı araçlara ayrı bi hayranlığım war![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Çok kariZma
kırmızı punto ya ayrı bi yakışıyor yaAllah kaza bela vermesin güle güle kullan çok hoş durmuş jantlar
Konu erdiyilmaz tarafından (17/01/2010 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir, ard arda 8 tane mesaj gondermeyiniz
Eski nick: dileksu
Maşallah Ender bey. Aracınız çok güzel duruyor. Jantlar gerçekten çok değişik ve hoş. Kazasız belasız.
Kazasız belasız kullanın jantlar çok yakışmış gerçekten..
Çok güzel duruyor Ender, kazasız sürüşler...
Ender ardayla yaseminin mesajları yine karışmışş :![]()
jantları nerden ve kaça temin ettin
çok güzel duruyorlar
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
jantlar gerçkten çok şık![]()
jantlar 17 mı
maşallah Allah kaza bela vermesin... keyifli sürüşler
gerçekten çok güzel olmuş,nazar değmesin,şu sıralar cepte kuruş olmamasına rağmen bende taktım şu jant meselesine,1 aydır int.de bakmadığım kalmadı,seninkileri görmedim pek,daha önce soran arkadaşla cevap verirsen bende öğrenmiş olurum.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
Jantlar Fiat Stilo jantı 17" ve italyadan özel siparişle gelen stilolarda bulunuyorlardı sanırsam. Tabi Stilo 3k jantı ; 5k değilF1 edition muydu neydi Michael schumaer edition da olabilir öyle birşeydi işte
![]()
Konu safajk tarafından (17/01/2010 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
güle güle kullan kirazını kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri