Arkadaslar 2007 emotion 70000 de dizel otomatik skywindow artı spor ve güvenlik paketli. Araç temiz isene eder. Birilan var aracı beğendim ama ne eder bilemiyorum. Böyle bir araba Almak için alt fiyat ne olabilir? Mesela galeri alsa kaça alır?
Piyasayı bilen arkadaslar bı yardım lutfenp
22 ,50 ila 25 arası![]()
Sıfırının 35000-36000TL olacağını düşünürsek, neredeyse 3 yıllık, temiz, kazasız bir GP Dizel dualogic 25000TL eder bence...
valla bana sorsan 24-25 eder ama galeri kesinlikle vermez bu fiyatı.galerinin alacağı en fazla 17- 18 dir.bu arada galerici değilim yanlış anlamayın![]()
Juzz ikinciyi almayı dusunuyoruz.
saolun arkadaslar sahibinden de güzel bir araba var ama dediğinize göre az bisey fiyat fazla
Galerileri hiç hesaba katma öldüm parasına alırlarpiyasa 23000-25000 arası eder..
Hemen satılır fiyatı 22.500tl ile 23.000 tl ir üzeri etmez. Ancak Galerici alır ise 17.000 ve az bişey üzeri verir. Onlar için alırken skydom cart curt önemli değildir. Ama satarken sonuna kadar skydom avantajını kullanırlar. Alırken öyle bir nazlanırlar ki araba aldığınıza bin pişman ederler ama satarken de 200-300 lira indirim yaptıklarında yeri gög inletirler ki size ucuza sattıklarına ikna ederler ve heyecanla alır gidersiniz.
70.000km de araç olarak fiyatı makul seviyei 23 000dir üzeri biraz kastırır yani 100000km de çok araç var ve araştırın ufak tefek boya işi önemsizdir ancak değişen var ise fiyat daima 3-5binlira düşer. Bu da galericilerin çıkardığı birşeydir. Yurtdışındki sistemlerde böyle bişey yok en azından akrabalarımla konusurken olmadıgını öğrendim kendim şahit değilim.
Bu arada 2. el alım satım masrafının 20tl olması büyük bir mutluluk kaynağı olmalı 2. el alacaklar için.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri