tolga aramıza hoş geldin
resimde iki kişi var hangisi sensin
bir de pınarbaşı ilçe diye biliyorum
kayseri - gürün arasındaki pınarbaşından bahsediyorsak eğer
neyse aktif olman dileğimle
Yeni bir üyeyim aranıza Kayseriden katılıyorum öğrenciyim yeni punto sahibi oldum ve araçtan cok memnunum.. Forumda aktif bir üye olacağıma inanıyorum herkesin bilgilerini paylaştığı önerilerde bulunduğu bu forumda bulunmaktan gurur duyarım.. Yaşım 21 Erciyes üniversitesinde okuyorum aslen kayseriliyim pınarbaşı köyünden.. Herkese iyi akşamlar saygılar sevgiler şimdiden memnun oldum..
ben ve puntom
![]()
Konu GünahsizSeytan tarafından (09/02/2011 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: herkez degil herkes diye yazılır.
tolga aramıza hoş geldin
resimde iki kişi var hangisi sensin
bir de pınarbaşı ilçe diye biliyorum
kayseri - gürün arasındaki pınarbaşından bahsediyorsak eğer
neyse aktif olman dileğimle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşbulduk abicim teşekkür ederim.. Sağdaki benim.. aynen pınarbası kayserinin ilçesi gürüne gitmeden
Konu erdiyilmaz tarafından (12/01/2010 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Surekli olarak kalin yazı yazmayınız.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Vay be şanssızlık ne yaparsın.. Eski ismiyle obruğun yokuşunu diyorsunuz sanırım sarız adana arası şimdi tünel açtılar diye duydum oraya fakat görmedim hiç yolum düşmedi..
evet göksun - pınarbaşı arasında sarız sapağını geçince başlar 11 kilometre lik bir geçit ama karda buzda denk gelirsen geldiğine geleceğine pişman eder adamı
Hoşgeldiniz.Aktif forumlar....
hoşgeldiniz
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Aramıza hoşgeldin Tolga. Keyifli ve aktif forumlar dilerim.
hoş geldin...
bi kayserili daha görmek güzel...
Hoşgeldin Tolga, keyifli forumlar...
aramıza hoşgeldin Tolga keyifli ve aktif forumlar
tolga hoşgeldin kardeş,aracın hayırlı olsun,kazasız,arızasız sürüşler,keyifli, aktif forumlar
Aramıza hoşgeldin Tolga. Tanışma yazısından aktif olacagına inandığım üyelerimizden biri olarak görüyorum seni. Sefalar getirdin. Unutmadan aracın hayırlı olsun. Keyifle, kazasız, belasız kullanmak nasip olsun.
Hoşgeldin tolga kayserili bir çok hemşerin var burda![]()
Hoşgeldin tolga;
Keyifli forumlar dilerim
geçenlerde Talas'da opetin oralarda gördüm bir 38 Vr... senmiydin acaba?
Hooşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.
Teşekkürler...2 gün önce talas opetten benzin aldım 38 vr 163oo yanlız değilim kayseriden hemşerilerimde varmış .. bi ayağımda ankara zaten buluşma falan olduğunda kaçırmam
![]()
Tolga hoşgeldin aracın hayırlı olsun.keyifli forumlar. Kayseriye selamlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri