Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: City drive arızası (2009 model)

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Standart City drive arızası (2009 model)

Arkadaslar 2009 model gp ıkı kez dıreksıyon ısıgı yandı bahsetmıstım gecen haftalarda kavaklıdere fıata goturup baktırayım dedım bugun cıty drıve sorunu oldugu ve degısecegını soyledıler ve yarın aksam hazır olacagını belırttıler.
    Hazıran ayında Tofas-Fiat call centerı aradıgımda 2009 model puntolarda bu sorunun olmadıgı ve cozum bulundugunu soylemıslerdı fakat aracın ustunden 8 ay gecmeden koktugum basıma geldı garantıden degısecek ama 5 yıl sonra ne yapcaz 2000 tl ceptenmı cıkacak ne yapacagız bı dıreksıyın ısıyle

Can SOLEY
    Can_SOLEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 20

Sorun çıkmasını illaki kronik arızaya bağlamayın üretim hatası olur farklı bir sorun olur yada 2009 ve sonrasında hiç arızalanmayacak gibi bir garanti zaten yok Fiat a güvenmek gerek bence bu konuda sonuçta garantisi biten çok araç var ama iyi niyetten çözülüyor sorun .

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

citylerdeki sorunların çözüme ulaştırılmıştır. City konusunda tofaş çok ilgililer ve müşteri memnuniyeti için gerekli müdehaleyi yapıyorlar. daha geçenlerde bir arkadaşımız garantisi bitmiş bir araçla dreksiyon sorunu ile servise başvurdu. normalde 2 bin tl tutarındaki masrafları. Sadece işçilik ücreti alarak ve bakımda dahil 500 liraya sorunu çözmüştür. Parça ücreti talep etmiyorlar. Sadece servislere ciddi baskı yapmak gerek. Çünkü servisler parçayı garantiden değiştiriyorlar ama kullanıcıdan ücretini talep ediyorlar. Bunlar dikkat etmek gerk.

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

zeynel bey geçmiş olsun. umarım 2009 modellerde de dedikleri gibi kronik bi sorun haline gelmez.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

2007 den itibaren ar-ge çalışması yapılıp sistem dahada geliştirildi
    fakat arıza hiç yapmıycak diyede bir garanti veremezler
    sevindirici olan artık fiat ında bu sorunu kronik olarak kabul edip gerekli
    değişimleri yapmaları
    geçmiş olsun

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

SEYFETTİN KARAKAŞ
    karakas_fiat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    05DS666
    Edilen teşekkür: 2

arkadaşım 5 yıl sonra parça fiyatını düşünme bedavaya yakın bir rakama iner marka kaliteligarantini uzatma şansın var biliyorsun sıkıntını servis çözemesse müşteri hizmetlerini ara sana garanti çözülecektir

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Zeynel, geçmiş olsun.Ben 2009 modellerde servo motor arızası pek duymadım açıkçası.Bu sorun devam etse bile Fiat konuyu iyiniyet garantisi altında da çözmeye başladı zaten.Dolayısıyla garanti süresi sonrasında da ücretsiz değişim ihtimali bir hayli yüksek,

Kazasız sürüşler...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

ılgınız ıcın tesekkurler arkadaslar benım takıldıgım nokta su oldu tofas bana bunun artık cozuldugunu ve boyle bır sorun olmayacagını ustune basa basa belırttı bundan dolayı oldukca garıbıme gıttı sorunun kesın cozuldugune ınanmıs olmam fakat butur bır sorunla karsılasmam sasırttı

9. 09/01/2010, 01:17

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

mevcut yol şartlarımız bu hassas sisteme pek yaramıyor. Ben belediye ve karayollarıyla uğraşmaya karar verdim. Her çukura düşüp bir tehlikeye girdiğimde çağıracağım ekibi tutanak tutturup açacağım davayı. Daha bir haftalık sıfır lastiğimi yarmıştı yoldaki çukur o zaman açmadığıma hala kahrediyorum.
    Gezgin Gp.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

O kronik olan city motoru arızası %99 oranında pozitif oalrak düzeltilmiştir arkadaşlar.Eğer hala sıknıtı çıkıyosaki uzun zamandır duymuyoruz 2009 modellerde city arızasını.İleride işalalh çıkmaz duymayız bu arızayı çünkü gerçekten çok can sıkmaya başladı bu konu

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

valla arkadaşlar bu city arızası gözümüzü biraz korkuttu.
    bununla ilgili ne tavsiye edersiniz.

tolga evren yorgancı
    crewe34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 4

Teknik Konu direksiyon arızası

arakadaşlar aynı direksiyon ışığı benim aracımdada yandı.. yani maalesef city arızası olarak...ancak fiat mişteri hizmetlerini aradım aracımın şasi no sunu verdim sizin aracınızda herhangi bir değişme olmayacağını söyelediler...bu cevap beni pek tatmin etmedi çok yüzüstü bir cevap gibi geldi...dün 2 servise uğredım biri aracı bırakın inceleyelim dedi...diğeri ise çok ilgili davrandı...hemen aracımın ruhsatından fiata sordular değişecekmi diye..cevap değişmesi gerektiğiydi..nasıl oluyor da müşteri hizmetleri dğişmez diyor...buna telefondaki arkadaşlar mı karar veriyor anlamış değilimm..ayrıca aracımın garantiside yok..bunuda belirteyimm..herkes mutlaka servislere bir uğrasın derim...

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Servise gittiğiniz taktirde sorununuz çözülür.Olduki servis kabul etmedi müşteri hizmetleri olduda oda kabul etmedi.Onun bir üst yetkilis en sonu mahkeme.Kronik bir problem oldugunu kabul ettiler.Değiştirmemeleri için bir sebeb yok.Servisinizi zorlayın yada farklı servislere gidin...

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

CİTY*den korkmayın servise gidin işiniz görülecek...FİAT * yakışanı yapacaktır ...

HALİL SEDAT KILIÇ
    ÇANAKKALE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 3

city arızasından artık korkmayın arkadaşlar aracım 2006 model ve o kırmızı lamba benimde yandı ancak müşteri hizmetlerini birkez aradım çok ilgilendiler parçayı çanakkale miller oto ücretsiz olarak iyi niyet garantisi kapsamında değiştirecekler şuan parça bekliyorum.hemen hergün tofaştan arayarak bilgilendiriliyorum.doğrusu fiat ın bukadar ilgili olması beni bile şaşırttı.ne varsa yine yurdum insanında var doğrusu belki ismi büyük firmalar olsa bukadar ilgilenmezlerdi.en son 2 gün önce bölge müdürü ali beyin dahi arayıp sorunumun giderileceğini belirtmesi çok güzeldi.fiat kullanmaktan gurur duydum doğrusu arkadaşlar.....

17. Bu mesajı için 2 kişi ÇANAKKALE'ye teşekkür etti:

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı crewe34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arakadaşlar aynı direksiyon ışığı benim aracımdada yandı.. yani maalesef city arızası olarak...ancak fiat mişteri hizmetlerini aradım aracımın şasi no sunu verdim sizin aracınızda herhangi bir değişme olmayacağını söyelediler...bu cevap beni pek tatmin etmedi çok yüzüstü bir cevap gibi geldi...dün 2 servise uğredım biri aracı bırakın inceleyelim dedi...diğeri ise çok ilgili davrandı...hemen aracımın ruhsatından fiata sordular değişecekmi diye..cevap değişmesi gerektiğiydi..nasıl oluyor da müşteri hizmetleri dğişmez diyor...buna telefondaki arkadaşlar mı karar veriyor anlamış değilimm..ayrıca aracımın garantiside yok..bunuda belirteyimm..herkes mutlaka servislere bir uğrasın derim...
    Seni yanlış anlamışlardır. Direksiyon arızası ile city farklı şeyleri. Şimdi direksiyon yüzünden bazı puntolar geri çağrılıyor. onla karıştırmışlardır.

grande rain
    Grande-rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

2006 model aracımda cıty arızası yasadıms ervıs ılgılendı 2000 tl artı işçilik istedi sorun city motorunda deil arkadaşlar dıreksıyon gobegınde bır parca var dıreksyıona ılk hareketı verdıren motora kuvvetı emreden o bouluyor ve motor devre dısı kalıyor . MAslak oto sanıeyde bır kısı bu parcayı getıryor. arıyorsunzu adam getırıyor parcayı takıyor senkron yapıyor ve cıty aktıf hale gelıyor . Olay tamamıyle o manyetık parcada . Ben bu sekıdle cozum buldum ve canvar gıbı calısıo

At kullan ulkemızde meshur oldugu ıcın parcayı malıyet acısından blok yapıyorlar ve ufacık bıse ıcın komple dıreksıyon degısıyor. FIAT bu parcayı ayrı satmıyor.

Ayrıca bızıma rızlaı cıkalrı tekrar onarıp gp lere taktıklarınıda duymsutum

Saygılar

20. Bu mesajı için 2 kişi Grande-rain'ye teşekkür etti:

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

tam ismini ve adresi özelden atarsan sevinirim dostum elimizde olsun

HALİL SEDAT KILIÇ
    ÇANAKKALE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Arizona Bej

arkadaşlar benim city arızamı fiat çözdü dün servise çağırdılar ve direksiyon ünitesini değiştirdiler.2006 arabamın garantisi dolduğu halde durumu müşteri hizmetlerine aktardım.çok ilgilendiler ve hiçbir ücrettte talep etmediler.iyi niyet garantisi kapsamında.nede olsa yerli malı iyi niyetti var alman veya japon olsa ne anlar onlar iyi niyetten değilmi ya.fiat a ve çanakkale miller oto ya teşekkürler......

A B
    beşiktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

fiata güven hallederler...

Sayfa 1/2 12 SonSon