Arkadaşlar bu pazarımı bu araca ayırdım tüm özelliklerini fiyatlarına kadar araştırdım katalog aldım scan yapıp koyacaaktım ama kıramadığım bir arkadaşım aldı
Punto evo türkiye pazarına sadece üç motor seçeneği ile sunulacak.
1,4 77 fire
1,4 105 mutiair
1,3 75 multijet
başka motor seçeneği girmiyor
İlerde tjet yerine mutiair jet geleceek oda 1,4 135 hp olacak
araçlarda active sadece dizel ve 77 likte olacak tüm dynamiclerde 4 kapı cam otomatik punto logolu eşik olacak activelerde analog klima kapı kolu boyasız direksiyon ve vites normal sadece bu ayrımlar olacak ..
farların yanındaki sinyaller gündüz farı olmuş alttaki düz lambalar artık sinyal ..
Activlerde dahi mp3 calar komuşlar ayrım kalkmış
dynamiclerde bagaj logoya bastığınızda açılıyor active lerde içeriden eski sistem .
farlar bizim araçlara göre değil yani burun kısmını değiştirmişler (bizim araçlara olur diyen bir arkdaşımız vardı ona mahsuben )
dynamiclerde jant standart activelerde kapak geliyor. lastik ebatları aynı .
iç dizyn mükemmel yapılmış ama ufak tekef sorunlar var üst göğüs kısmı parça yani güneş sıcaklığında kavlama şansı var bunu yazın ileriki zmanlarda göreceğiz .ışıklandırma bravoya bindiyseniz hemenn hemen aynı ,
activelerin klima düğmeleri benim 1 liraya aldığım radyonun düğmeleri gibi çok basit yani plastik kısmı soyulacak kopacak gibi yumuşak ..
dış kısım : tampon koruma amaçlı yapıldığını öne süren fiat o parçayı neden yapmış hala aklım almıyor ama karbon kaplama görüntülü olan biraz daha gözüme hoş gözüktü, yanbantlar harika özellikle chrome punto yazısı
stoplar L stop görselliği daha ön plana çıkarmış ışıklandırma sistemi aynı arka tampon çok çok kötü değil öne bakaraktan dynamiclerde park sensörü standart olarak sunulmuş ..
anlatacaklarım bukdar aklımda kalanlar daha sonra detaylı fotolarla karşınızda olacağım![]()
1,3 75 multijet ortlama yakıt tüketimi nasıl olur.. yormadan kullanırsak ? şehir içi ve şehir dısı.
4,5 fabrika verisi ortalama bu rakamı yakalayanda var benim gibi yanına bile yaklaşamayanda![]()
şehir içi ortlama km de 150 kurus tan az mı fazla mı yakar. fabrika verileri genelde yalan oluyo![]()
Şu andaki yakıt artışı nedeniyle fazla yakar ..
hmm.. fiorino dan az yakıyo dediller ! soruyorum fiorino 130 -140 kurs yakıyomuş![]()
neyse gelince görcez bakalm..
O sis gibi duran farlar viraj dönüş destek sistemiymiş.Siz dönerken o farlarda döndüğünüz yeri aydınlatıyor.Yani yaklaşık 145 derecelik geniş kavisli bir ışıklı ortam elde etmiş oluyorsunuz.Yanlız yanlış anlaşılmasın gpmizin farları değil altında sinyalle beraber duran sisfarı gibi duran lambalardan bahsediyorum.Normal farlarımızın döndüğü bi yer yok![]()
Zafer bey araci 10 gundur kullaniyorum. Tamami istanbul sehir ici olmak uzere 450 km yaptim. Bilgisiyara gore ort tuketim 6.7 lt... Son zamlarla 20 kurusa tekabul eder...
Araci cok yavas kullanmadim. Fakat cok da zorlamadim diyebilirim.
Bana gore bu veri su anda yuksek umarim ilerde 15-16 kuruslara kadar
VALLA SON ZAMLARDAN SONRA
150 kuruş hayal diyebiliriz artık
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aydınlatan o farlar değil ama sis farı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sol yapınca sol sis sağ yapınca sağ sis yanıyor hepsi bu![]()
Mehmet, turbo multiairle birlikte 95bg lik 1.3 mjtd de geliyordu en son...
90 hp lik üretimi durdurulmuş artık üretilmeyecekmiş arda 95 lik bir motorda yok dizelde yani bilgileri bile yokDieselde sadece 75 hp lik dynamic üretiliyor model ve özellik seçeneklerini azaltmışlar..
Valla katologlara da baktık bilgisayarla fiata da sadece üç motor seçeneği olacakmış ,6. ayda ise tjetin yerine mutiair jet gelecekmiş oda 135 hp lik ..
Hayırdır senin kaynak neresi sölede bilelim![]()
Banada showroomdaki arkadaş temmuz gibi 135 hp lik araç gelicek ve mehmet abinin dedikleri gelecekmiş bende yabancı sitelerde falanda baktım 95 lik araç gelmiyecek türkiyeye.Tabi kesin konuşmamak lazım napacakları belli olmaz.
Satışlar iyi gitmesse ya da yoğun talep gelirse öyle bir güzel getirirlerki.
1.6 120lik bile gelir belki 1-1.5 yıl sonra.
Şu sis farı direksiyonun en az kaç derece açı ile çevirince yanıyor bilen var mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri