umarım kimseye birsey olmamıstır...
arkadaşlar bugün servise gittiğimde dışarıda pert araçların arasında siyah aktive 1.4 fire aracı gördüm ön sol taraftan büyük bir darbe yemiş hava yastıkları falan patlamış arabayı incelerken arkada bizim sitenin stickeri gördüm üzüntüm arttı 47 plakalı araç kimin gemişi olsun demek isterim umarım kaskosu vardır sanırm 2008 modeldi araç göstergeler yeniydi
umarım kimseye birsey olmamıstır...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
valla yolcu kabini sapasağlamdı burnu bile kanamamıştır bence arabanın önü bütün enerjiyi emmiş gibi görünüyo
Mardın'de kayıtlı tek Rock Sıyah'ı Punto bu uyemızın.ınsallah kendısıne bırsey olmamıstır...
https://forum.grandepuntotr.com/members/precure.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
verdiğiniz bilgiler aynı sanırım o araç
geçen sene hurdacılarda bi kaç pert punto gordum arabanın motor kısmında bir tane bile vida kalmamış,ancak aracın on gogus kısmı 1cm one gelmemiş,bu konuda gerçekten çok başarılı araçlarımız.
Ön kısımlar hakikaten darbeyi çok iyi bir şekilde emme kabiliyeti var.Bende işim gereği bir çok pert punto gördüm önden darbeli.Yanlız hiç göğüsü geçen bir şekle rastlamadım.O yüzden ön taraf çok başarılı tasarlanmış
bunu saglayan en onemlı etken motorlarımızın yapısı.yerlestırılısını oyle bır sekılde yapmıslar kı, herhangı bır kaza anında, motor kulakları kopup arabanın altına gırıyor motor.dolayısıyla yolcu kabınıne herhangı bır zarar vermıyor...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mardin fiat şikayetvar da çok konuşulan bir bayii. İnsanlara pek iyi davranılmıyor sanırsam.
Bu aracın sahibi otomotiv sektöründe galiba garaj bilgilerine göre orayı iyi bilir.
Konu gurik tarafından (24/12/2009 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri