maşallah güzel duruyor. hayırlı satışlar.
ARAÇ 26 BİN KM. OLUP KENDİ SINIFININ EN DOLUSUDUR.. DERİ DÖŞEME SKY DOME VS. VS. ARAÇ GARAJ ARABASIDIR ARACIN DETAYLI TEMİZLİĞİ İTİNA İLE YAPILMIŞTIR...
Fiyat: 24.500 TL
Sahibinden.com ilan no: 19234714
![]()
Konu Ah-MeT tarafından (16/12/2009 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: link kaldırıldı,resimler eklendi,fiyat eklendi, bilgi eklendi.
maşallah güzel duruyor. hayırlı satışlar.
ercihan hayırlı satışlar
3 ocak tarihine kadar satılmaz ise
o tarihte bursa buluşması var senide bekleriz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok güzel araç umarım değerini bilen birine satılır.
Gerçekten güzel fiyatıda güzel .. hayırlı satışlar.
satmayın güzelim t-jetleri ya![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
yaa şunu seneye satsaydın yahayırlı satışlar çok güzel duruyor gerçekten..
Hayırlı satışlar.
Sorunsuz ve kazasız bir araca göre fiyatı uygun diyebilirim.Ben de satacak olsam aynı fiyatı isterdim şuan
Belki yıl sonu olması itibariyle (sıfır araç kampanyaları) biraz beklenebilir, hayırlı satışlar...
fıyat guzel, arac guzel, alacak olan da guzel bır ınsan olur ınsallah, kıymetını bılırhayırlı satıslar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Siteye özel alıcı kişiye fiyat konusunda indirim yapabilirim
Konu Ah-MeT tarafından (21/12/2009 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı karakteri duzeltildi
renk süper araba süper model süper fiyat süper ama 3k ah şu 5k olsaydı![]()
arac satıldımı ?
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
araç satılmıştır
Hayırlı olsun Ercihan, sakıncası yoksa ne kadara gittiğini söylersen sevinirim...
hayırlısı olsun.satılmamıs olsaydı bıle cvp gec geldıbırde Arda Abı'nın soyledıgı gıbı kaca sattıgınızı belırtebılırsenız sevınırım...
24.000 verdim konu kilitnebilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri