bulut sakat iş yaptın valla bastan alsaydın5liği keşke
Arkadaslar cok acil 5 cm yay ariyorum. araci fazla düsüremedigim için bu ilani daha önce de vermiştim ve daha sonra araca farkli bi süspansiyon yaptim. amortisörlerle de oynadik. sonuç olarak istedigim gibi düstü araç. ama malum türkiye yollari. aracin burnunu neredeyse m düsürdük. ve altini vurmaktan da baya sikildim. orjinal yükseklige de dönmek içimden gelmiyo açikcasi. oyüzden 4 sifir amortisörle birlikte 5 cm spor yay takmayi düsündüm. satacak arkadas varsa peşin para hazir kafaya koydum. marka eibach olursa daha mükemmel olur. tabi farkli marka önerisine de açigim. sadece sifir fiyatini vermek istemiyorum satmak isteyen olursa ve anlasirsak . fazla kar yagmadan takmam lazim 5 lik leri.![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (10/12/2009 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tamamen büyük harflerle mesaj göndermeyiniz.
bulut sakat iş yaptın valla bastan alsaydın5liği keşke
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Olm yazık ya düşürmeye verdiğin parayla araba alınırdı ..
Valla dostlar ne deseniz haklisiniz ama en gerçek tecrübe başa gelince anlaşiliyo.
Araçtan memnunum ama yurt dişinda degilizki. Türkiye de ankara merkez de yaşiyoruz ve yollar malum...
Araç yere cok yakin. Gerisini ilanda da anlatmistim
SAYGILAR
kardeş hemen yay amortisör arayışına girme git yunusa amortisör tablalarından ne kadar istiyosan kaldırsın bu kadar... sürtme olayına gelince daha öncede konuşmuştuk benim araba daha yakın yere öndeki denge çubuğunu vura vura hilal şeklini aldı.. bu araç basılmaya pek müsait değil sana çok basma demiştimneyse çok uzun bi işlem değil 2 saate çözerler boşuna mafraf etme.
Arabanin altini vurdukca canim sikiliyo. Bilmem nooollcak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri