az kullanılmıs, saglam durumda kumanda panelı.actıve aracı olupta sıs farını ayrı baglatmak ısteyenler ıcın bırebır![]()
fıyat = 55TL.
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hayırlı satıslar..
takınca güzel oluyor..![]()
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
ooo Kaçırılmayacak bir ürün fiyatıda çok güzel![]()
hayırlı satışlar.
Bu panelden sanıyorum daha önce satılmadı forumumuzda.Mustafanın da belirttiği gibi sis farı takılan active ler için son derece yararlı, orijinal bir parça;
Hayırlı satışlar...
normal zamanda boyle bır urunu arasan bulamazsın.bu aralar hıc sıs farı taktıran yok heralde sıtede![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mustafa ben alırım yalnız bir sorum olacak onu aldığımız zaman sigorta kutusu felan herhangi birşeyin değişmesi gerekiyomu yoksa direk onunla çözebiliyomuyuz
sıgorta kutusunda herhangı bır ıslem olmuyor.sadece ekstradan bır role gerekıyor.ben taktırıken 20TL fazladan vermıstım role ıcın.montajına servıste 70TL odemıstım.tum kablo tesısatı vs. dahıl.yınede servısınle bır gorus ıstersen...
iyi satışlar mustafa. Sis farı takanlar için bulunmaz fırsat
StrucTuraL EngiNeeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri