arabam.com - İkinci El Ilan Ara - 2.elabi buradan bakabilirsin ama FUN modeli yok actice,dynamic,emotion var.FUNlar yeni olduğu için 24.000 den aşağı verme derim.hayırlı satışlar...
Merhaba arkadaşlar 2009 model 1.3 Dizel FUN SİYAH 21.000 km aracımı satmak istiyorum hiç hata değişen boya vs. yok ne eder acaba yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
arabam.com - İkinci El Ilan Ara - 2.elabi buradan bakabilirsin ama FUN modeli yok actice,dynamic,emotion var.FUNlar yeni olduğu için 24.000 den aşağı verme derim.hayırlı satışlar...
mert'e katılıyoeum, araç bizimkilere göre daha yeni versiyonlu ve makyajlı olduğu için 23,000-24,000 tl'den daha aşağı düşmemelisin diye düşünüyorum.
Hayırlı satışlar...
Iyice dusurmusler gp lerimizin degerini bunu yapan arkadaslari kiniyorum. 1 sene sonra aldiklari degerin 6-7 bin dusuk fiyatina araclarini satan arkadslari kiniyorum. Polocullar boyle mi yapiyor, 2002 model poloyu adam 20000 e satiyor nerede adalet, neden bizim paralarimiz baskalarinin cebine giriyor. Neden bir cozum bulamiyoruz bu meseleye! Neden neden neden!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri