Erdi, belki yay veya benzeri mekanizmada bir problem vardır.Hatta paspas uçları bile ses ve takılmalara sebep olabilmekte.Sonuçta servis problemi gidermek durumunda...
Uzun zamandır aracımın debriyaj pedalına bastığımda kapı gıcırdamasına benzer bir ses geliyor servise götürdüm pedal yağlandı ama yinede ses kesilmedi napmam lazım
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
Erdi, belki yay veya benzeri mekanizmada bir problem vardır.Hatta paspas uçları bile ses ve takılmalara sebep olabilmekte.Sonuçta servis problemi gidermek durumunda...
benim eski arabamda gelirdi o bahsettiğin ses ama servis birtürlü çözemedi o gıcırdama sorununu neyseki puntoda böyle bir problem henüz yok inşallah olmaz cok rahatsz edici bir durum bence
Evet. Bu sorunun tipkisi bendede var. Ve deliriyorum bu sese. Yalniz bu ses benim arabada biner binmez olmuyor. Biraz kullandiktan sonra basliyor. Sanirim isinan birseyler var debriyaj pedalinin oralarda.
aynı sorun bende de var
debriyaj pedalının gıcırdaması yağsızlıktan olur bir daha yağlat belki tam anlamıyla gıcırdama olan yeri yağlamadılarsa bu yüzden sorunun devam ediyordur
klasik Fiat sorunu.
bende de var . genelde paliolarda olurdu bu ses ama puntoyada sirayet etmis anlasilan.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
evet en iyisi tekrar gitmek servise gidip gelmekten çalışanlarla kanka olduk)
ben de de var önemsiz bırseydır dıye konusunu bıle açmadım ama sinir bozuyor![]()
arkadaşlar servise gidip değiştirilmesini talep edin aynı ses bendede vardı..yayını yağladılar ama ses artarak devam etti
daha sonra pedalı değiştirdiler..sorun ortadan kaltı..usteleyın..ama yanlız bi durum varr pedala bastığnızdan aracın altından gelen kılık kilık gwlwn sesle karıştırmayın lutfen..bazı arkadaşlar yazmıss dısardan bile geliyorr diye.buyuk ıhtımaledısardan gelen ses pedala bastığımızda debriyajın baskı balatayı ayırma sesidir...
onrky
1.4 starjet 95hp
hayır arkadaşım aynı ses taa dşardanda duyuluyor arabamı parkettim arkadaşta dışarda duruyordu park işlemi bittikten sonra aracı stop edip vitese takmak için debriyaja bastığımda arkadaşım bu ne sesi diyince dşardanda içeri gelen sesin aynı ses olduğunu çözdük hatta kapıyı açıp pedala basınca da o ses geliyor senin dediğin o kilık sesinide biliyorum dışarı gelen ses kilık sesi değil bundan kesinlikle eminim
Konu ERDİ tarafından (19/09/2009 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
al sana bir kronik problem daha![]()
şaka falan ama aynı ses bendede var müziği açıyorum ve bıkkınlık gelen sesleri duymamaya çalışıyorum
![]()
evet arkadaşlar bu ses bende de var ve hala sorunu çözemedik kesin depriyaj diyorsanız onu değiştirmek ne kadar mal olur
Sorun sonunda çözüldü arabayı dün sabah servise bıraktım debriyaj pedalı ve debriyaj merkezini tamamen söküp yağlamışlar sorun şimdilik çözüldü hiç ses gelmiyor işlem baya uzun sürdü sabah 10 da bıraktım akşam 4 te aldım
Aynı sorundan şikayetçi olan arkadaşlar mahmutbeydeki erkay otoyla irtibata geçsin Erol bey yardımcı olacaktır
Benim aracımda da son zamanlarda debriyaj pedalına tam basarken sona doğru bi yerde sanki çok hafif bir sürtünme/takılma hissi gibi bir şey oluyor. Ama sürüşte herhangi bir problem yok (yani titreme gibi sorunlar yok). Pedalı yağlatmam mı gerek sizce?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri