Hoşgeldin Ali, keyifli forumlar...
Ali Güllü
Batıkent- Ankara
Doblo 1.4
Akademisyen
Hoşgeldin Ali, keyifli forumlar...
hoşgeldin keyifli forumlar
Hoşgeldin keyifli forumlar![]()
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum. artık her hangi bir konuya yorum yapabilirmiyim emin değilim ben biraz daha bekleyeyim. tekrar teşekkürler
Önce hoşgeldin. Eğer sormak yada anlatmak istediğin birşey varsa yazını bekliyoruz. Zaman içinde sende de Punto aşkı başlayacak gibi bi his var içimde...![]()
Arkadaşım "ben kullanıyorum memnunum" mesajından önceki silinen mesajında daha ilk 1 nci mesajında ne yazmıştın hatırlatırla istersen?? Burası Salı pazarı değil! kimsin necisin nerden bilsin tanısın seni üyeler?
Yaptığın hareket hiç hoş değil, dedigin cihazla ilgili soru soran birisinin açtığı konu değilki, cihazı kullanan arkadaş açmış konuyu zaten kullanıyorum şurası şöyle burası böyle demiş.
Burası Tanışma bölümü tekrardan Hoşgeldin sefalar getirdin.
Önceki mesajımı hatırlıyorum sildiniz ve bende mesajın uygun kaçmadığı için silindiğini düşünerek neden siliyorsunuz demedim silenen mesajı daha uygun hale getirdim ama onuda sildin. Bu durumda hangi davranış uygun ve hoş değil. Bişey demiyorum konulara yorumda yapayacağım merak etmeyin özel izlemeye almanıza gerek yok. Bu konu başlığı yeterli olacaktır. Hoşgeldin diyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Demişsinizki cihazı ulanan arkadaş açmış konuyu zaten oysa konuya bakın hatta üşenmedim arkadaşın mesajını ayne kopyaıyorum aşağıya. Yazdığı eajı oku sonra kim ayıp etmş kimin hareketi çirknmiş tekrar düşün.....
Cihan Adlı kullanıcının falanca konudaki mesajı: "Arkadaşlar daha önce bu konu forumda çeşitli konuların altında tartışıldı fakat bir sonuca ulaşamadı. Kendisine ait başlığı olmadığı için başlık açma gereği duydum.
Şimdi konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen deneyimlerini, varsa önerilen aletin video kayıt görüntüsünü paylaşırlarsa çok sevinirim.
Nerde satılıyor fiyatı nedir markası nedir, hangi markanın sesi iyidir hangisi kötüdür tüm ayrıntıları burada paylaşalım. Almak isteyen arkadaşlar olursa topluca alalım gerekirse. Teşekkürler.
Ayrıca çalışma sistemi hakkında da bilgi almak istiyorum. Blow off dediğin gaz bırakıldığında çuflar. Gaza basarken çuflayan blow pek hoş olmaz. Gazın en dibine yerleştirilerek belki bu sorun çözülebilir. Ya da tuşa basıldığında değil de bırakıldığında ses veren bir blow daha mantıklı olur."
Konu Dikici tarafından (12/09/2009 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood! Ardarda mesaj yazımı...
canım arkadaşım peki senin mesajın bu soruların cevabımıydı? değildi neden hala duygu somurusu yapıyorsun, daha foruma girer girmez küt diye hemen ben satıyorum fiyatı şu telefonum... size kendinizi tanıtın demesek tanışma bölümünü bile gördüğünüz yoktu değilmiTekrar soyluyorum Bu forum pazar Alanı değildir.
Sizden Ricam Forumu iyice inceleyiniz lütfen. ve de polemiğe giricek mesaj lütfen artık atmayınız saygılar.
Ali, tanışma bölümünde bu tip konuların konuşulması hiç hoş değil.Silinen mesajlar ( ben de bir konuyu sildim ve bunu bildirmiştim sana da) silinmesi gerektiği için silindi.Çünkü herkesin uyduğu kurallara uygun değildi senin yazdıkların.Herhangi bir ürüne sahipsen şu anda İlanlar ya da Kampanyalar Bölümünü kullanabilirsin.Bir firmaya sahipsen Kampanyalar Bölümünde ilgili ürünle ilgili bir konu açabilirsin.Tabi bu iki bölümdeki konular açılmadan önce yönetim onayına sunulmakta.Onaydan sonra konular aktif hale gelmekte,
Önceden de belirttiğim gibi burası tanışma bölümü, uğranılmamış haksızlığa karşı yakarış yeri değil.O yüzden tekrar hoşgeldin diyelim ve kaldığımız yerden devam edelim tanışma bölümüne uygun mesajlarımızla...
Anlaşılmıştır teşekkür ederim. İyi forumlar...Hoşbuldum
Konu agll2000 tarafından (12/09/2009 Saat 06:20 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri