Hani herkes yaparya bende bir gün GrandePunto mun fotolarını internet satış sitesine koydum.1 hafta önce perşembe günü 20 yaşında bir delikanlı geldi iş yerime.Merhaba merhaba.Arabanı görebilirmiyim dedi.tabi dedim uzunca inceledi.sonra yanıma gelip al abi 10.000 tl yarın gelip notere gideriz kalanını veririm dedi.Şaştım kaldım.İçimden inşallah pazarlık yaparda vermem arabamı diyordum.Ertesigün geldi hemen kalanı verdi hadi gidelim abi dedi.Tavşan gibi kaldım valla.Ben daha satmaya hazır değildim puntomu.Bianda gelişti herşey.Akşama arabamı park ta bulamayınca şakına döndüm.2 3 gündaha arandım ne yalan sölim.Çok seviyordum ama arkadaşlar.Puntomda yapılabilecek herşeyi yapmıştım sanıyorum.Genç te söledi yapılabilecek hiç bişi yok araca dedi.
Puntom Spor Tek kapı oluşundan hep zor satılır diyordum.Hastası çıktımı yapacak bişi kalmıyor.Değiştiririm diyordum ama bu kadar çabuk olabileceğini hiç sanmamıştım.
Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim.Sıkmamışımdır umarım.
hayırlısı olsun Nafiz bey, üzmeyin kendinizi, nasıl olsa bu hastalık bulaştığına göre bir üst modelini alırsınız.
Linea Dynamic 1,4 Fire
hayırlı olsun abi,araçta satılmayacak gibi değil,çok tatlı![]()
hayırlısı olsun abi, senden o Ford'u almanı bekliyorum ama plakayı değiştirmicen![]()
![]()
hayırlısı olsun daha iyisini alırsınız inşallah =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlısı olsun. benim de ilk sıfır arabam. duygusal bir bağ oluştu aramızdabakalım ilerde zaman ne gösterecek.
Hayırlısı olsun biri gider biri gelir yeni model alırsın![]()
hayırlısı...daha iyisi olur insallah...
ama cok acaib bir satıs olmus![]()
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Ne sıkması abi ya paylaştığın için teşekkürler punto sevgisi böyle bişe olsa gerek fazla söze gerek yok bende puntomu boya korumaya bıraktığımda acaip olmuştum kapımın önünde göremeyinceİnşallah daha iyisini alırsın hayırlısı olsun...
Hayırlısı olsun Nafiz, daha iyileri olur inşallah...
Vallahi Mavişin gitmesine bende çok üzüldüm. Alışmıştık onun o güzel ve agresif görüntüsüne ancak en kısa zamanda gönlünüze göre yeni bir araç almanız dileğiyle tekrar hayırlısı olsun arkadaşım.
Hayırlı Olsun abi , Satmana Üzüldüm Çok güzel arabaydı valla.Grande Punto EVO beklioruz senden artk![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Hayırlı olsun Nafiz abi, hayranı oldugum bir GP idi bende gittiğine üzüldümyenisi ne zaman geliyor
![]()
Hayırlı olsun abi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlısı olsun abicim gerçekten giderken arkasından gitme diyesi geliyo insanınıssız punto hesabı
abi ne almayı düşünüyosun merak ettim darısı benim puntonun başına
![]()
Araç çok güzeldi maşallah alanada satanada hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlüne göre bir araba alırsın tekrar
merak etme kardeşim araban gözümün önünde düzgün binmez yada senin gibi arabaya bakmazsa kulağını çekerim ...
Sankı abı senın arabyı dun salıhlıde gordum ben ya..
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri