Grande punto 1.4 77 BG aktiv modelli ön cekişli spor bir aractır.
Yapılanlar :
# celik cant(TESEKKURLER VEDAT ULAS)
# stop karartma
# Siyah ön kaput
# mandallı ( elektronik tuslu ) abart eksoz
#amerikan cam filimi
# cift cıkıs eksoz
# kapı cıtaları filim
# kolcak
# koltuk kılıfı
# bady kit
# havalandırma parcaları
# kaput filim
# spoyler
# pedal takımı
# apart logo degişikligi
# ses sistemi
@ kicker 2 katım kapılara kompenat DS
@ sunny video oynatır DVD USB ana ünite
@ kicker mono anfi
@ JBL anfi
@ kicker c12 bas
Yapılacak olanlar:
# angel far
# xenon kit
# pioneer indash teyp
# LCD li koltuk başları
# APP plaka
# araç altı aydınlatma
# on panel amblem iptali
# orjinal iç nikelaj takımı
ilk halleri
spoyler takıldıktan sonra resimleri
ön kaput degişikjligi stop karratma celik cant ve bir cok degişiklik ile eklentileri yapacagım yakında arkdaslar
arka tampon tamirat gördü bitmiş halini aktaracam yakında
Konu sakarya_punto tarafından (24/11/2009 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
aracınız güzel olmuş. güle güle kullanın. bide jant - ince yanak lastik ve yay takınca cok daha şık olur.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
tsk ederim yapılacak işlemlerde adım adım sıradalar en kısa zamanda onlarıda burda paylasacagım
maşallah çok güzel duruyor.
güzel günlerde kazasız belasız kullan kardeşim.Bende kocaelinde çalışıyorum müsait olduğunda beklerim.
Güle güle kullan Tansel, kazasız sürüşler...
ekler ve kılıflar on numara,fakat kaput havalandırmaları ve egsozlar çirkin bir görüntü sergilemiş![]()
bncede motor kapudundakı havalandırmalarguzel olmamıs tabı zevkler tartısılmaz çookk acıl helezyooonn
![]()
farlar degişimi ve ön banel yenilemesinde kaput üstündeki havalandırmalar tavana gececek acıkcası pişman olmadıgım degil onun yerine karbonf kaplanacak arka eksozlar ikisi aktif çalısıyorlar spoyler ile suanda on numara durdu adanadan geldi sitemizde uyte olan bir arkdasımdan onada burdan tsk ediyorum
en acilinden jant lazımkazasız belasız güle güle kullanın ...
maşallah araç çok şık jantla beraber bütünlüğü sağlıyacaktır
Çok güzel görünüyor güle güle kullan
Güzel güzel maşşalh güle güle kullan havalandırmalar daha bir hava katmış![]()
merhaba forumunuza yeni katıldım ve gerçekten çok güncel, bende punto kullanıcısıyım yanlız aracıma spoyler uygulamak istiyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
05468823178 barabarabara_54 hotmail.com bana ulas arkdasım sana resmini yollayarak itibat kurdurayım suan ben taktım güzel ve hosuma gitti
çok tesekkur ederım ekledım![]()
denk gelmedik msnde arkdasım resimlerini koydum bakarsın
bnm kırmızıdan bi tane daha olmuss)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri