2007 Model Mango Turuncu 1,3 Multijet Active aracımız satılıktır.
- Şu an 46.000 km'de.
- Aracın değişen herhangi bir parçası yoktur.
- Tüm bakımları yetkili servislerde yapılmıştır.
- Araca yeni iç detaylı temizlik yapılmış olup oldukça temizdir.
- 10.08.2009 tarihine kadar uzatılmış garantisi vardır.
Fiyat : 20.000 TL
![]()
hayırlı satışlar. bu gördüğüm ilk araba benim arabamla aynı iç deseni taşıyan bende kendi arabamı özel sanıyordum![]()
Teşekkürler. Fakat yine ilk sırada ben varım AdemŞaka bir yana bu iç dizayn istek üzerine bu şekilde getirtilmişti. Bu özellik için 2 ay beklemiştik.
hayırLı satışLar burda bir gri GP dede aynı iç dizayn vardı adam satarken 18 e çekti sırf iç dizayn o şekiLde oLduğu için kimse aLmamıştı![]()
Rengi güzelmiş, içi de rengiyle uyumlu olmuş, stickerlar biraz NFS havası katmış araca, hayırlı satışlar, bu rengi seven insan var epey (en azından çevremde
)
hayırlı satışlar renk süper..kız arkadaşımda bu renkten istiyor..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
merhaba benim aracın iç rengide turuncu.aracı aldığım kişide beklemiş 2 ay falan.
Turuncu renk bence oldukça güzel durmakta gplarda, umarım kısa sürede satılır,
Hayırlı satışlar olsun....
Hayırlı satışlar olsun
Güzel araç çok şekilli.Alana hayırlı olsun şimdiden.
çok sekermıs yasemın hanım araç hayırlı satıslar yan folyoda ayrıbır hava katmıs yanı![]()
hayırlı satışlar yasemin abla aracı kim satıyo berkin değilmiydi bu araçfiyat olarakta gayet güzel ekstralarıyla dolu bir araç
aaaa doğru ablacım unutmuşum pardonama satılılacağına üzüldüm gerçekten
![]()
Konu punto35 tarafından (14/07/2009 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.
İzmir'den bir bayan tanıdığa punto lazım. bildiğin temiz punto varsa haber verebilirmisin Yasemin? Bu ona fazla abartı gelir.
hayırlı satışlar...
ne gusel sırket gp lerle dolu yahuu benıde sofor nıyetıne alsanız yasemın hanım![]()
Yazık ya wallahi yazık bu paraya bu arabaÇok üzülüyorum böle en az 23-24 ya bu araba ederi şuan içinde bulunduğumuz durum buhallere düşüren birde bilmiyorum haberiniz varmı 0km GPlerde temmuza özel 2oootl indirim war
Umarım satarsınız ama bu fiyata çok yazık bu arabaya aciliyeti yoksa bekleyin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri