Aksarayda Sem Tunıng de Ön karlık,arka spoiler ve tampon ekleri uzerine ıyı bır dukkan, Ne zaman dukkanın önunden gecsem mutlaka dukkan doluZaten Oradan Bady kit yaptıran arkaşlarım da var Onlarda memnun hıç bır sıkıntı yok..
Arkadaşlar bugün sahibinden com da SEM TUNİNG -İST/AKSARAY DA- isminde bir dükkandan ön karlık,arka spoiler ve arka tampon ekleme için boyalı 360 tl fiyat aldım.yalnız siteye koyduğu resim de çok güzel duruyor,önce sizlere sorayım dedim,güvenilir iyi bir yermi,hikayemi?
GRANDE PUNTO ön tampon eki #10600776 - Sahibinden.com
Aksarayda Sem Tunıng de Ön karlık,arka spoiler ve tampon ekleri uzerine ıyı bır dukkan, Ne zaman dukkanın önunden gecsem mutlaka dukkan doluZaten Oradan Bady kit yaptıran arkaşlarım da var Onlarda memnun hıç bır sıkıntı yok..
Bana kalırsa İstanbul'da sağlam bi tuningciye gidin gözünüzle görerek taktırın bu tür parçaları görerek almanızı öneririm
sorun %30 kapora istiyor 3 gün sonra takarım diyor,dedim e ürün geldi ve resimlerindeki gibi değil beğenmedim,alırsın paranı geri diyor ama semt aksaray olunca paramla rezil olmak istemiyorum.güvenemedim telefonda
Şu yorumlardan biri dikkatimi çektim belki okumuşsundur ama "malzemenin fiber olduğunu belirtmiyolar fiber dayanıklı bir malzeme değil" demiş alıcının biri...
daha once palio m vardı sem de yaptırdım ben kompile kit ama ıgrenc oldu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri