Arabamı 15 mayıs tarihinde teslim aldım 21 mayıs doğumlu plakası o gün çıktı inşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
Arabamı 15 mayıs tarihinde teslim aldım 21 mayıs doğumlu plakası o gün çıktı inşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
Konu karaelmas67 tarafından (26/06/2009 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.
Hayırlı olsun kazasız belasız...![]()
Hayırlı olsun Birol Bey, resimleri de bekliyoruz![]()
Arkadaşlar resim eklemeye çalıştım beceremedim bana resim nasıl yükleyebileceğimi kısaca anlatırsanız sevinirim.
Konu karaelmas67 tarafından (26/06/2009 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
birol forumda arama yaparsan nasıl resim eklenir diye karşına çıkacaktır.
hoşgeldin hayırlı olsun
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
hayırlı ugurlu olsun.resımlerı beklıyoruz...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hayırlı uğurlu olsun![]()
hayırlı olsun hatasız kazasız binmek nasip olsun benimkide 67 EP 939
hayırlı 0lsun kazasız belasız sürüşler
iyi günlerde kullan Birol
hayırlı olsun güle güle kullanın
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arabayı aldıktan sonra arabaya bindiğimin farkına vardım benim için herşeyi mükemmel çok memnunum inşallah böyle devam eder.Herkese selamlar.
Hayırlı uğurlu olsun birol bey keyifli kazasız belasın cezasız sürüşler inşallah sorunsuz şekilde binersin arabanıza nerden aldınız zonguldakdan mı yoksa keleşsan ereğliden mi ? fiyat olarak ne akdar verdiniz...
Bizlerde en kısa zamanda bi zonguldaklılar buluşması yapalım forumda resimlerimiz dolaşsın da artıkne ise kolay gelsin
Bu arada 2 gundür zonguldakdayız soğuksudan araba aldık 67 DT 067 Toyato Corolla ramazandan sonra yine ordayım görüşürüz inşallah tekrardan Hayırlı Uğurlu Olsun aracınız
hayırlı uğurlu olsun kazasız ve belasız kulanmak nasip olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri