BUDA BEN![]()
Selamlar ark.lar ben izmir'den anil.yaşim 23. Güzelyali'da oturuyorum.yaşar üni.'den mezun oldum şuan özel bir firmada çalişiyorum. Nisan ayinda aracimi aldim. 2.el fakat araç nerdeyse hiç kullanilmamişti 27.000km'deydi.
Aracin bikaç estetiğe ihtiyaci oldugunu düşünerek bikaç değişiklik yapmaya başladik.daha fazla bişey yok fakat ilerleyen zamanlar olucak![]()
BUDA BEN![]()
Hoşgeldin Anıl, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Anıl. Aracın hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan.
İzmir buluşmalarında da aktif olarak görmek isteriz seni![]()
Adaş aramıza hoşgeldin aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız yanız harbi yay itiyo buaralar bende taktırcam ama bir türlü bulamadık yay sanki butun yayları piayasadan toplamışlartekrar aramıza hoşgeldin buluşmalarda görüşmek üzere
![]()
Hoş geldiniz saygıdeğer arkadaşım, aracınıza kazasız belasız hayırlı günlerde binmeniz dileğiyle keyifli sürüşler ve forumlar dilerim.
Hoşgeldin Anıl
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hosgeldiniz,keyifli forumlar![]()
bende yeniyim mrb arkadaslar![]()
hoşgeldiniz.
anıl'lar 2 lendi...hoşgeldin dostum aramıza...
![]()
tekrardan hosbulduk ark.lar.
Adaş bulursan güzel bi yay bide uygun olursa fiyatı(buaralar çok acıldık) beraber gidelim bakalım gerekirse izmirdeyiz nasılsa
![]()
valla kardeş ben araştırma yaptım baya bi 300 tl var taktırması falan 400 buluyo bende vazgeçtim arabaya değişik aksesuarlar takıyorum artık o paraya herzaman gideriz bakmaya ayıpsın bi gün kaçarız 3.sanayiye beraber bakınırız yaylara istersen![]()
Aramıza hoşgeldin Anıl, güle güle kullan kazasız belasız. Birde pasta cila yaptır, yansın ateş gibi![]()
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri