Oh oh ne güzel valla, çil gibi. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Shot NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Web tasarım - Kiralık Sunucu - Co-Location at 2007-08-15
Shot NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Web tasarım - Kiralık Sunucu - Co-Location at 2007-08-15
umarım resimleri koya bilmişimdir.kazasız belasız sürüşler dilerim tüm arkadaşlara
Oh oh ne güzel valla, çil gibi. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun. 2008 model ha...Bizimkiler eskidi yav. 2006 benimki. Seneye yenilemek lazım.
teşşekkür ederim arkadaşlar ewet 2008 model bi farkı yok diyer gplerin aynısı sadece ruhsatta 2008 yazıyokaç model olursa olsun punto şahane
![]()
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
eywallah ismail saolasın
sticker istiyo arka cam...hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle..
walla istiyo sticker talep formunu doldurcam zaten izmirde stickerı olan varmı acaba
kazasız belasız...![]()
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlısı olsun.İzmir buluşmalarında görüşmek üzere.
kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeş.bi konuda bi görüş bildirmek istiyorum bazı arkadaşların plakasını kapatmasını pek anlamıyorum sonuçta burda olmamızın nedeni birbirimizi tanımak diye düşünüyorum yolda karşılaşşak birbirimizi tanıyamıcaz bu konuda biraz daha hassas olursak sevinirim.
teşekkür ederim arkadaşlar abi haklısın ya bi kaç kişi kapatmış plakayı bende kapatıyım dedim ilk kez koydum resmi çoğunluk kapatınca bende kapadım plaka 35 AC 4608 çok haklısın abi seni görürsem mutlaka selektör yakıcamizmir buluşmlarında görüşmek üzere
atilla abi saolasın allah kaza ceza vermesin..
Hayırlı günlerde kullanınız kazasız,sağlıklı günlerde binin.
Bir sorum olacak dostlar bu yeni puntolar niçin amblemi değişmiyor kırmızı olmuyor illaki bravoyumu bekliyecek fiat.!!!?
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
kardeşim ben çankayadayım sürekli ve bornovada oturuyorum inşallah karşılaşırız yollarda...
Hayırlı olsun kazasız belasız ...
çok iyi pırılpırıl güle güle kullan![]()
kazasız belasız
2008'i de görmüş olduk.Hayırlı sürüşler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri