2009 lar 5 vites diye biliyorum ben.
benim 6 vites ama 2006 model olduğu için.
arkadaşlar ben emotion aldım.. plazaya sorduğumda 5 vites dediler ama kataloglarda internette ve 444**** müşteri hizmetlerinde 6 vites olkarak belirtiyorlar... en objektif yanıtı siz puntocualrdan alacağımı düşündüm... cevaplarınız için sağolun![]()
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
2009 lar 5 vites diye biliyorum ben.
benim 6 vites ama 2006 model olduğu için.
Eğer avatarda belirttiğin starjet motoru ise 2009 model olanlar 6 vites, donanım önemli değil istersen active al.
Evet yeni çıkan seriler artık 5 vites .. Ne mutlu size daha ne istiyorsunuz 6 fazla geliyordu 1,3 e 5 tam ideali daha seri olur..
Ya arkadaşlar yapmayın ya olur mu öyle şey starjet 95 hp olan benzinlilerin hepsi 6 vites..Girip fiatın sitesindende bakabilirsiniz..
daha önceden konuşulmuştu. siteye bakmayın siz
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...gil-miydi.html
motor starjet ise donanım farkı olmaksızın 6 ileri vites.seri 2 multijetlerde 5 vites olarak geliyor artık.
FIAT - fiat.com.tr
bu adreste 6 vites olarak görünüyo emotion'u kaldırdıkları zaman güncellendi ama dediğim gibi plazadaki satış sorumlusunun söyledikleriyle çelişiyo...![]()
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
ben 6.vitesi uzun yolda kullanıyorum. uzun yol harici 5.vitesteyim en yüksek.
bu 6.vitesin tam olarak işlevini hala daha anlamış değilim. uzun yolda çok işe yarıyor orası ayrı ama benim demek istediğim uzun yolda 5.vitesin alternatifi mi oluyor?
Kabaca anlatmak gerekirse, aynı süratte 3000 devir yerine 2500 devirde gidersen daha az yakarsın, 6.vites o işe yarıyor, keşke bizim sportlara da koysalardı..
Bende 6 vites zannediyordum, taki koltuğa arkadaşı oturtup gezdirirken bu araba 6 vites dedim oda dediki abi nerde 6.vites?Gerçi daha şehir içi 5'e bile takmadım. ama 6 demek güzel oluyordu.
Öncelikle ben çok kıskancımvites avantajı sadece uzun yoldadır kısa mesafe yani şehir içinde dişli oranlarını hesaplarsak en sportif ve en ekonomik 5 viteslilerdir . 6 vitesli aracın 1 viteste yapacağı km 3 bin devirde atıyorum 40 km ise ,5 viteslinin 1 .viteste yapacağı 3 bin devirde 45 km dir.. uzun yol için ideal sadece motor sesi azalmış ve araç rahatlamış olur ..6 . vites sadece rahatlatma vitesidir ..
bırde 6. vıtes, Cıhan gıbıler ıcın 200-210 demek oluyor![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Starjet motorun tüm donanımları 6 vitesli. Ben çok memnunum. şehir içinde de çokça kullanıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri