Çok geçmiş olsun sağlıgınızda bişey yok çok şükür. kaskonuz butun masraflarınızı oder merak etmeyin...
arkadan ford connette carptım sizle paylaşmak istedim. aracım kaskolu sizce sevis camurluk,tampon ve kaputu degiştirirmi farın ayakları kırıldı....resimleri paylaşmak istedim..
Çok geçmiş olsun sağlıgınızda bişey yok çok şükür. kaskonuz butun masraflarınızı oder merak etmeyin...
gecmıs olsun.hıcbır problem olmaz.ıcınız rahat olsun.kasko herseyı karsılayacaktır.Allah daha beterınden saklasın...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
çok geçmiş olsun..
İbrahim geçmiş olsun.Resimlere bakınca önemli bir hasar olmadığı görülüyor.Tampon, çamurluk ve kaputun değişme ihtimali çok düşük, muhtemelen onarılır...
İbrahim geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun.. kasko expertiz gönderir bakarlar ona göre bi karar çıkar. muhtemelen parça değiştirmezler onarırlar ama her ihtimale karşın içeriden bi bakmanızı tavsiye ederim yazın köpeğe çarpmıştım içerden bağlantı yerleri ve koruma parçaları değişmişti.. davlumbaz ve motorun altındaki plastik parça..
cok gecmis olsun![]()
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Herkesi tabi.Aman dikkat arkadaşlar!!!
Geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun.allah korusun daha büyük bir kaza olabilirdi...
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşaallah bir daha başınıza gelmez
StrucTuraL EngiNeeR
geçmiş olsun.
geçmiş olsun..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Geçmiş olsun inşallah bir daha kaza yapmazsın.
geçmiş olsun
Linea Dynamic 1,4 Fire
Geçimiş olsun.
Önemli bir hasar görünmüyor ancak servise götürdüğünüzde komple değiştiriyorlar aracınızın orjinalliği bozulmaması için kaskoyu devreye sokarak kendi anlaşmalı servisinizde onarttırın yoksa kaputu ve diğer tüm parçları komple değişirirler servisin mantığı bu araçta orjinallik arayanlara satmanız çok zor olur farlar önemli değil Her şekilde sizin aracınızın onarım ücretini kasko öder ama fiat servislerinden uzak durun derim ve mümkünse experiz geldiğinde aracınızın başında olun böylelikle hile hurdaya neden de olmazsınız sizin kazanızdan daha düşük bir şekilde kaza yaptık araçta 200 liralık masraf vardı aracı yetkili servise verdim 10 gün sonra alabildim üstelik araçta herşeyi değiştrmişlerdi ve lpg beynini de yanlış akım vererek patlatmışlardı SEAT KAYADİBİ bu hasarı kesinlikle kabul etmedi bende nalet olsun deyip ayrıldım sanayide 80 liraya yaptırdım arızayı 2200 lira fatura edilmiş kaskoya gördüm şok oldum bir daha kaza yaparsam asla yetkili servise gitmem ve asla expertizi beklemeden aracı emanet etmem servislerin hiç birine itimadım kalmadı.
Konu narkoz30 tarafından (17/05/2009 Saat 10:03 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri