arkadaşlar dün philips marka sensörlü ve çift bant yapışkanlı beyaz led ışıklı ürününü aldım.biliyorsunuz torpidolarımızda malasef ışık yok ve gece bi şey bulmak istediğinizde hiç bi şey göremiyorsunuz ürünü torpido içinde sol tarafa yapıştırdım ve beklentimin çok üzerinde verim aldım fotolarını çekip en kısa zamanda ekliycem.arkadaşım philips de çalıştığı için sadece forum üyelerine çok uygun fiyata getiricek isteyen arkadaşlar burdan ulaşabilirler.![]()
Konu zetalpzet tarafından (13/05/2009 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
Nekardar ki fiyatı? Torpido içine biz büyük olmaz mı? Ben başka yerlerde değerlendirmek istiyorum.
iyi fikir. pilli sanırım?? fiyat bilgisi bekliyoruz !!!!
ben 1 yıldır kullanıyorum. Fiyatı 20 - 25 arası olması lazım. Osramın da buna benzer yeni bir ürününü gördüm haftasonu. Koçtaş,Bauhouse,tekzen gibi yapı marketlerinde bulunabilir.
Buradan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...um-buldum.html
Çok Kullanışlı bir ürün gerçekten arabayı aldıktan sonra hemen almıştım.
StrucTuraL EngiNeeR
arkadaşlar ürün fiyatı 18 lira.ancak şuna dikkat edin philipsin bu üründe iki modeli var biri 3 ledli diğer yine 3 lü ancak 0,6 optik ledli olarak geçiyor civcivx arkadaşımızın paylaştığı 3 ledli olan o da iyi ışık veriyor ancak benim aldığım 0,6 lık olan çok daha parlak boyutlarına aldanmayın torpidoyu açtığınızda görünmüyor bile ayrıca tahmininizden çok kuvvetli ışık veriyor
ben torpido içinde sol tarafa yapıştırdım farkedilmiyor bile
3 pil ile çalışıyor fiyat 18 lira kardeşim
arkadaşlar bu arada dışarda da fiyatını araştırın derim sonuçta bana da arkadaş getiriyor bu dışarda fiyatı 30 lira
Konu anvil tarafından (13/05/2009 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. Lütfen forum kurallarını okuyun
Peki bunun kullanım şekli nedir? Karanlıktamı otomatik yanıyor? karanlıkta yanıyosa torpidonun içi sürekli karanlık olucak ozamanda bununsürekli yanması anlamına gelcek.
Hmm evet anladım güzel denemek lasım aslında.
Ben de geçen sene almıştım. Çok kullanışlı gerçekten. Fiatın düşünmediğini düşündürttü bize.
Arkadaşlar bu ürünü nasıl alabiliriz.
evet gerçekten güzel bir ürün![]()
Kullanışlı olacağına eminim ama aklıma takılan birşey var havalar ısınıyor yaz aylarında arac güneş altında kaldığında ısı artacaktır kalem pille çalıştığı için bir sorun olurmu sizce ?
arkadaşlar izmir de olan arkadaşlar için isteyenlere elden teslimat yaparım.il dışında ki arkadaşlar da ürünü bulamazlarsa ben kargoyla gönderirim ama o zamanda ucuzun anlamı kalmaz benim için hiç sorun değiil isteyen arkadaşlar adreslerini versinler ben yollarım sonuçta PUNTO KARDEŞLİĞİ
kipa ve ya elektronik aletler satan marketlerde bulabilirsin eğer bulamazsan haberdar et ben sana burdan yollayayım
başkan eğer netden ya da alışveriş merkezlerinde bulamazsan haberdar et ben sana kargo ile yollayım burdan
Konu anvil tarafından (14/05/2009 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. Lütfen forum kurallarını okuyun!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri