Sonunda aracımın resimlerini yükleyebildimYorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Sonunda aracımın resimlerini yükleyebildimYorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Maşallah çok güzel sinyalleride parka bağlatmışsın . güle güle kullan![]()
Teşekkür ederim Mehmet abi evet parkları bi arkadaşımla beraber bağlamıştım. Güzelduruyor ama![]()
maşallah çok güzel. değişek mi
resim boyutların çok büyük bu arada
Güzel duruyor Ferhan, güle güle kullan...
maşaLLah ALLah Edisonuna zevaL vermesinçok mükemmeL bir tesisat oLmuş Kicker + Edison daha ne OLsun bu arada anfiyi panziLdota bağLamıssın da tesisat kabLoLarını göremedim
![]()
Teşekkür ederim saolun daha iyisi sizlerin olur inşallahAbi tesisat henüz bağlı değil zaten onları satıyorum yaa artık yoruldum bu tesisat işlerinden
Zaten vazgeçilmez ikilim kicker ve edison birbirini gayet güzel tamamlıyor.
Evet resim boyutlarım çok büyük aynı sayfa içinde daha küçük yapmayı beceremedim açıkçasıZaten zor koydum bunlarıda.
Konu Ah-MeT tarafından (12/05/2009 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
Çok güzel maşallah kazasız cezasız inşallah
çok teşekkür ederim![]()
kazasız belasızsinyalleri parka baglamak muayenede agır kusur aklında bulunsun
![]()
Yok canım şaka yapıyosun! Yakında muayeneye giricem cam flimleri bile hafif kusur sayılıyor burda![]()
ben söyleyimde sonra muayene tekrarına kalma![]()
Hadi yaa kurt düşürdün içime bak şimdiMuayene sistemi değiştikten sonra hiç gitmedim. Olmadı giderken tekrar değiştirip bozmadan eski ahline geri getiririm
Nasıl olsa bi arkadaşla beraber yaptık!
Çok güzel kazasız cezasız inşallah
set satıLıkmıydı acaba edisona talib oLsam_?
Setin Tamamı satılık İbrahim. Ne istersenAçmış olduğum bi konu var ordan bakabilirsin. Satılık gp sökülme müzik sistemi diye
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...-hasarsiz.html
Konu ferojan tarafından (14/05/2009 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri